З банки солоних огірків можна легко приготувати соковиту овочеву ікру на бутерброди, яка зробить звичайний хліб дуже смачною закускою. Крім того, вона може подаватись і соусом до різних страв, передають Патріоти України.
Цибулю дрібно нарізаємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці. На розігріту сковороду наливаємо масло і відправляємо смажитися цибулю і моркву до золотистого кольору. Готову зажарку перекладаємо в глибоку миску.
Мариновані огірки натираємо на крупній тертці і ретельно віджимаэмо сік. Обсмажуємо огірки 2 хвилини на сковороді, а потім перекладаємо їх до всіх інших овочів.
За допомогою блендера подрібнюємо овочі до однорідної маси, додаємо майонез, натертий часник, сіль і перець, все ретельно перемішуємо.
Ця овочева ікра чудово поєднується і з смаженим м’ясом, подавати її можна як яскравий соус.
Смачного!
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...