Домашні пироги найкраще готувати з готового тіста, а для начинки використовувати будь-які ягоди, фрукти та навіть заварний крем, передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга Матвій поділилася на YouTube-каналі рецептом смачного вишневого пирога із листкового тіста, що готується 15 хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Тісто не розморожуйте, розкачайте та викладіть у форму з пергаментом.
2. Змішайте крохмаль із вишнями та сахарною пудрою. Викладіть вишні на тісто, зверху зробіть сіточку із тіста і змастіть яйцем.
3. Випікайте пиріг 15 хвилин при 180 С.
Немає нічого кращого за ароматну домашню піцу, особливо якщо її готувати легко. Легендарна кулінарка Мері Беррі поділилася своїм улюбленим рецептом тіста, який готується з усього 5 інгредієнтів, але дарує "чудовий смак", передають Патріоти України. Цей...
Відпочинок із собакою на пляжі може обернутися трагедією, якщо не врахувати низку небезпек. Британська ветеринарка Ребекка Макміллан попередила про шість смертельно небезпечних ризиків, які чатують на домашніх улюбленців біля моря, передають Патріоти У...