
Домашні пироги найкраще готувати з готового тіста, а для начинки використовувати будь-які ягоди, фрукти та навіть заварний крем, передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга Матвій поділилася на YouTube-каналі рецептом смачного вишневого пирога із листкового тіста, що готується 15 хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Тісто не розморожуйте, розкачайте та викладіть у форму з пергаментом.
2. Змішайте крохмаль із вишнями та сахарною пудрою. Викладіть вишні на тісто, зверху зробіть сіточку із тіста і змастіть яйцем.
3. Випікайте пиріг 15 хвилин при 180 С.
В цей день не давали в борг, а також не займалися важкою роботою. Не приймали жодних важливих рішень. Вважали, що наслідки будуть непередбачуваними. Навіть благі наміри можуть вилитися в щось катастрофічне або просто неприємне. *** . Іоан жив у VI сто...
Підтримувати чистоту кухонних рушників - справжній виклик. Часте використання може призвести до появи складних плям, та й неприємні запахи також можуть бути проблемою. Замість того, щоб замінювати їх новими, варто застосувати прості, старомодні методи ...