
Картопля під час запікання дуже часто розвалюється або пригорає. Але дуже хочеться, щоб шматочки були золотистими та хрусткими. Тому для бажаного ефекту скористайтесь наступним простим лайфхаком, передають Патріоти України.
Ідея приготування хрусткої запеченої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Після того, як ви нарізали картоплю, її потрібно обдати кип'ятком – саме цей крок допоможе вам приготувати дуже смачний та золотистий овоч зі скоринкою.
1. Нарізати картоплю на дольки.
2. Залити її гарячою водою на 15 хвилин
3. Злити воду.
4. Додати паприку, приправу до картоплі та панірувальні сухарі.
5. Влити оливкову олію та залишити на 15 хвилин.
6. Застелити деко пергаментом.
7. Викласти картоплю та випікати 20-25 хвилин при 200 градусах .
Зимова погода негативно впливає на вашу шкіру, викликаючи її реакцію сверблячими пухирками та почервонінням? Це може бути більше, ніж просто гіперчутливість. Йдеться про холодову кропив'янку - рідкісне захворювання, при якому імунна система сприймає ни...
Християни східного обряду 14 грудня за новим календарем (27 грудня за старим) - день пам'яті великомучеників Філімона, Аполлонія, Аріана і Феотиха, які постраждали за християнську віру. У народному календарі - Філімонів день, зазначають Патріоти Україн...