Це така смакота! Запечена картопля вийде золотистою та хрусткою - ділимось простим лайфхаком

Картопля під час запікання дуже часто розвалюється або пригорає. Але дуже хочеться, щоб шматочки були золотистими та хрусткими. Тому для бажаного ефекту скористайтесь наступним простим лайфхаком, передають Патріоти України.

Ідея приготування хрусткої запеченої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Після того, як ви нарізали картоплю, її потрібно обдати кип'ятком – саме цей крок допоможе вам приготувати дуже смачний та золотистий овоч зі скоринкою.

Спосіб приготування хрусткої картоплі:

1. Нарізати картоплю на дольки.

2. Залити її гарячою водою на 15 хвилин

3. Злити воду.

4. Додати паприку, приправу до картоплі та панірувальні сухарі.

5. Влити оливкову олію та залишити на 15 хвилин.

6. Застелити деко пергаментом.

7. Викласти картоплю та випікати 20-25 хвилин при 200 градусах .

Дачникам на замітку! Чим шкідлива передчасна оранка

понеділок, 21 квітень 2025, 18:33

Чому краще не спішити поперед сусідів у цій справі та чому доцільніше орати город пізніше, ніж раніше, передають Патріоти України. Ось які аргументи наводить Анатолій Ярошенко. 1. Холодний ґрунт набагато щільніший і навантаження на техніку набагато біл...

Все просто! Які рослини посадити біля будинку, щоб назавжди забути про мух

понеділок, 21 квітень 2025, 12:38

З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...