Це така смакота! Запечена картопля вийде золотистою та хрусткою - ділимось простим лайфхаком

Картопля під час запікання дуже часто розвалюється або пригорає. Але дуже хочеться, щоб шматочки були золотистими та хрусткими. Тому для бажаного ефекту скористайтесь наступним простим лайфхаком, передають Патріоти України.

Ідея приготування хрусткої запеченої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Після того, як ви нарізали картоплю, її потрібно обдати кип'ятком – саме цей крок допоможе вам приготувати дуже смачний та золотистий овоч зі скоринкою.

Спосіб приготування хрусткої картоплі:

1. Нарізати картоплю на дольки.

2. Залити її гарячою водою на 15 хвилин

3. Злити воду.

4. Додати паприку, приправу до картоплі та панірувальні сухарі.

5. Влити оливкову олію та залишити на 15 хвилин.

6. Застелити деко пергаментом.

7. Викласти картоплю та випікати 20-25 хвилин при 200 градусах .

Під силу всім? Секрети молодості легенди Голлівуду Демі Мур, яка в 62 роки виглядає на 40

субота, 23 листопад 2024, 17:32

Демі Мур, яку ще називають легендою Голлівуду, здається, старіти не збирається. 62-річна зірка виглядає на 40 років без всілякого фотошопу та фільтрів. В чому секрет краси акторки, передають Патріоти України з посиланням на РБК. 7 секретів молодості Де...

Це допоможе схуднути! ТОП-10 продуктів з високим вмістом білка

субота, 23 листопад 2024, 13:00

Для ефективного схуднення важливо вибрати дієту, яка не тільки зменшує вагу, але й підтримує відчуття ситості. Включення білка в раціон допомагає наростити м’язову масу, що сприяє спалюванню більше калорій, а також знижує голод, допомагаючи дочекатись ...