Картопля під час запікання дуже часто розвалюється або пригорає. Але дуже хочеться, щоб шматочки були золотистими та хрусткими. Тому для бажаного ефекту скористайтесь наступним простим лайфхаком, передають Патріоти України.
Ідея приготування хрусткої запеченої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Після того, як ви нарізали картоплю, її потрібно обдати кип'ятком – саме цей крок допоможе вам приготувати дуже смачний та золотистий овоч зі скоринкою.
1. Нарізати картоплю на дольки.
2. Залити її гарячою водою на 15 хвилин
3. Злити воду.
4. Додати паприку, приправу до картоплі та панірувальні сухарі.
5. Влити оливкову олію та залишити на 15 хвилин.
6. Застелити деко пергаментом.
7. Викласти картоплю та випікати 20-25 хвилин при 200 градусах .
Власники смартфонів часто помічають: уже через кілька місяців після покупки акумулятор працює значно гірше, ніж на початку. Експерти пояснюють - у цьому винні щоденні звички користувачів, які поступово знижують ємність батареї, передають Патріоти Украї...
Яблуні є на городах багатьох українців. Чорні плями на яблуках і листі можуть свідчити про кілька проблем, які вимагають швидкого реагування. Ці ознаки можуть вказувати як на дефіцит заліза (хлороз), так і на грибкові захворювання, як-от парша чи мухос...