Це така смакота! Запечена картопля вийде золотистою та хрусткою - ділимось простим лайфхаком

Картопля під час запікання дуже часто розвалюється або пригорає. Але дуже хочеться, щоб шматочки були золотистими та хрусткими. Тому для бажаного ефекту скористайтесь наступним простим лайфхаком, передають Патріоти України.

Ідея приготування хрусткої запеченої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки Анастасії з ніком nastya_siomko в Instagram. Після того, як ви нарізали картоплю, її потрібно обдати кип'ятком – саме цей крок допоможе вам приготувати дуже смачний та золотистий овоч зі скоринкою.

Спосіб приготування хрусткої картоплі:

1. Нарізати картоплю на дольки.

2. Залити її гарячою водою на 15 хвилин

3. Злити воду.

4. Додати паприку, приправу до картоплі та панірувальні сухарі.

5. Влити оливкову олію та залишити на 15 хвилин.

6. Застелити деко пергаментом.

7. Викласти картоплю та випікати 20-25 хвилин при 200 градусах .

10 жіночих моделей поведінки, які відштовхують чоловіків: Психологи пояснюють, чому так стається

п’ятниця, 21 листопад 2025, 10:13

Стосунки рідко руйнуються раптом. Часто жінки навіть не здогадуються, що певні звички або поведінка можуть непомітно відштовхувати партнера - виснажувати його, викликати недовіру чи блокувати розвиток стосунків. Психологи наголошують: ці моделі не є ун...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо регулярно їсти хурму

п’ятниця, 21 листопад 2025, 9:59

Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...