Куряче м'ясо може бути основою для приготування смачних котлет, відбивних, а також його можна тушкувати з овочами та соусами. Ще з нього можна робити шашлик, закуски, начинку для пирогів, передають Патріоти України.
Кулінарка Валентина поділилася в Instagram рецептом смачної курки з яблучним пюре, чебрецем, корицею та спеціями.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курку змастіть спеціями та олією, запікайте 25 хвилин при 180°С.
2. Яблука очистіть, поріжте кубиком і на повільному вогні уварюйте яблучне пюре зі спеціями до густої консистенції, можна додати ще трохи чилі.3. Після того, як курка запеклася, змастіть її яблучним соусом і допікайте до рум'яності приблизно 10 хвилин
Цей тест допоможе відволіктися від буденності та зазирнути у власний внутрішній світ. Оберіть один з весняних кольорів на зображенні - і ви дізнаєтесь, що він говорить про вашу особистість, сильні сторони та прагнення, передають Патріоти України. Цей п...
Щоб зробити гречку смачнішою, кулінари радять експериментувати зі спеціями, а також олією та в'яленими томатами. Ще потрібно бути обережними з сіллю, вона може як розкрити смак каші, так і зіпсувати її, передають Патріоти України.Редакція FoodOboz діли...