
Куряче м'ясо може бути основою для приготування смачних котлет, відбивних, а також його можна тушкувати з овочами та соусами. Ще з нього можна робити шашлик, закуски, начинку для пирогів, передають Патріоти України.
Кулінарка Валентина поділилася в Instagram рецептом смачної курки з яблучним пюре, чебрецем, корицею та спеціями.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курку змастіть спеціями та олією, запікайте 25 хвилин при 180°С.
2. Яблука очистіть, поріжте кубиком і на повільному вогні уварюйте яблучне пюре зі спеціями до густої консистенції, можна додати ще трохи чилі.3. Після того, як курка запеклася, змастіть її яблучним соусом і допікайте до рум'яності приблизно 10 хвилин
Згідно із результатами нового дослідження, кава знижує ризик серцевої аритмії на 39%. Про це йдеться у дослідженні Університету Каліфорнії в Сан-Франциско (University of California, San Francisco (UCSF)), що опубліковано в журналі JAMA, передають Патрі...
Православне свято 14 листопада за новим календарем (27 листопада за старим) - день пам'яті святого Пилипа, одного з дванадцяти апостолів і улюблених учнів Ісуса, нагадують Патріоти України. Також сьогодні - заговини на Різдвяний піст. За юліанським кал...