Куряче м'ясо може бути основою для приготування смачних котлет, відбивних, а також його можна тушкувати з овочами та соусами. Ще з нього можна робити шашлик, закуски, начинку для пирогів, передають Патріоти України.
Кулінарка Валентина поділилася в Instagram рецептом смачної курки з яблучним пюре, чебрецем, корицею та спеціями.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Курку змастіть спеціями та олією, запікайте 25 хвилин при 180°С.
2. Яблука очистіть, поріжте кубиком і на повільному вогні уварюйте яблучне пюре зі спеціями до густої консистенції, можна додати ще трохи чилі.3. Після того, як курка запеклася, змастіть її яблучним соусом і допікайте до рум'яності приблизно 10 хвилин
16 травня за новим стилем вшановують пам'ять преподобного Феодора Освяченого (у народі - Федір Житник) і єпископа Олександра Єрусалимського. За юліанським календарем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру, нагадують Патріоти України. . *** . Ф...
Чай вважається одним із найкорисніших напоїв у світі завдяки своїм оздоровчим властивостям. Він може підтримувати імунітет, сприяти зниженню ваги та покращувати загальне самопочуття, передають Патріоти України. Однак, користь чаю легко звести нанівець,...