Курка, запечена в духовці, з картоплею, готується легко і просто! Страва, в якій поєднується ніжна картопля та ароматна рум’яна курочка, ідеально підходить для сімейного обіду чи вечері, передають Патріоти України.
Ретельно промийте картоплю, шкірку можна не знімати, а якщо вирішили зняти запам’ятовуйте лайфхак. Для того, щоб шкірка легко відділилась, покропіть картоплю сумішшю солі та оцту або лимонного соку. Завдяки цьому способу чищення молодої картоплі пройде легко і без особливих зусиль. Після цього варто промити овочі під проточною водою.
Очищену картоплю насипте у велику миску, туди викладіть курячі гомілки та посипте спеціями, ретельно все перемішайте.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Викладіть гомілки та картоплю на деко поставте у духовку в режим конвекції на 15 хв.
У невеликому сотейнику розтопіть 200 г вершкового масла.
Через 15 хв після початку запікання полийте курятину розтопленим маслом і поставте в духовку ще на 45 хв. Через кожні 15 хв поливайте гомілки розтопленим маслом із дна форми.
Кріп подрібніть на дошці.
Готову картоплю та гомілки викладіть на порційні тарілки і посипте свіжим кропом.
Смачного!
Ми живемо в епоху, коли більшість стосунків поверхневі, а знайомства починаються з простого свайпу вправо. Саме тому питання — чи це "той єдиний" або "та єдина" — стало як ніколи актуальним. Як відрізнити короткочасне захоплення від стосунків із реальн...
Кава — це не просто напій. Це стиль життя, ритуал, спосіб виразити душу — а іноді й чудове алібі, щоб втекти з нудної зустрічі. Улюблений вид кави може розповісти про тебе більше, ніж ти думаєш. Заваймо каву, передають Патріоти України. Твій вибір — ч...