
Курка, запечена в духовці, з картоплею, готується легко і просто! Страва, в якій поєднується ніжна картопля та ароматна рум’яна курочка, ідеально підходить для сімейного обіду чи вечері, передають Патріоти України.
Ретельно промийте картоплю, шкірку можна не знімати, а якщо вирішили зняти запам’ятовуйте лайфхак. Для того, щоб шкірка легко відділилась, покропіть картоплю сумішшю солі та оцту або лимонного соку. Завдяки цьому способу чищення молодої картоплі пройде легко і без особливих зусиль. Після цього варто промити овочі під проточною водою.
Очищену картоплю насипте у велику миску, туди викладіть курячі гомілки та посипте спеціями, ретельно все перемішайте.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Викладіть гомілки та картоплю на деко поставте у духовку в режим конвекції на 15 хв.
У невеликому сотейнику розтопіть 200 г вершкового масла.
Через 15 хв після початку запікання полийте курятину розтопленим маслом і поставте в духовку ще на 45 хв. Через кожні 15 хв поливайте гомілки розтопленим маслом із дна форми.
Кріп подрібніть на дошці.
Готову картоплю та гомілки викладіть на порційні тарілки і посипте свіжим кропом.
Смачного!
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Скорочення калорій стає популярним способом схуднення, але далеко не всі розуміють, як воно впливає на організм. Різке обмеження їжі може мати як короткострокові, так і довгострокові наслідки для здоров’я, передають Патріоти України. Від гормональних з...