Смачний паштет — це основа для швидких сніданків, перекусів та просто приємна страва. Сама по собі печінка буває суха, а от зі свининою виходить довершено. Взагалі, в цьому паштеті асорті з різних м’ясних продуктів, тож смак виходить дійсно багатий. Пропонуємо почитати рецепт, занотувати та при нагоді приготувати, передають Патріоти України.
Для приготування паштету вам потрібні наступні компоненти:
Починаємо з обробки м’яса та субпродуктів. Наріжте на шматки все (окрім печінки), а також моркву та цибулю. Інгредієнти покладіть в каструлю, залийте водою. Посипте сіллю та чорним меленим перцем. Поставте на 1,5 години тушкуватися.
Тепер саме час покласти курячу печінку. Протушкуйте ще протягом 15 хвилин. Зніміть з плити готові продукти. Покладіть в каструлю хліб. Трохи притопіть його в рідині та залиште охолоджуватися до кімнатної температури. Якщо бульйон є зайвий, треба злити.
Перебийте продукти блендером та введіть яйця. Тепер перекладіть в форми для запікання. Поставте в духову шафу на 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Зверніть увагу, що готовий паштет не дістають з форми. Він там має охолонути, а потім вже ставлять в холодильник на 6 годин для стабілізації. Ніжний, зі смачною скоринкою— дуже смачний паштет. Спробуйте і ви приготувати за цим рецептом.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...