Це така смакота! Запечений паштет з курятини та свинини

Смачний паштет — це основа для швидких сніданків, перекусів та просто приємна страва. Сама по собі печінка буває суха, а от зі свининою виходить довершено. Взагалі, в цьому паштеті асорті з різних м’ясних продуктів, тож смак виходить дійсно багатий. Пропонуємо почитати рецепт, занотувати та при нагоді приготувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування паштету вам потрібні наступні компоненти:

  • сало — 300 г;
  • свине м’ясо — 250 г;
  • куряче філе — 200 г;
  • куряча печінка — 300 г;
  • морква — 250 г;
  • цибуля — 500 г;
  • батон — 4 скибки;
  • яйця — 2 шт.;
  • сіль — 1 ст.л.;
  • чорний мелений перець.

Як приготувати

Починаємо з обробки м’яса та субпродуктів. Наріжте на шматки все (окрім печінки), а також моркву та цибулю. Інгредієнти покладіть в каструлю, залийте водою. Посипте сіллю та чорним меленим перцем. Поставте на 1,5 години тушкуватися.

Тепер саме час покласти курячу печінку. Протушкуйте ще протягом 15 хвилин. Зніміть з плити готові продукти. Покладіть в каструлю хліб. Трохи притопіть його в рідині та залиште охолоджуватися до кімнатної температури. Якщо бульйон є зайвий, треба злити.

Перебийте продукти блендером та введіть яйця. Тепер перекладіть в форми для запікання. Поставте в духову шафу на 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Зверніть увагу, що готовий паштет не дістають з форми. Він там має охолонути, а потім вже ставлять в холодильник на 6 годин для стабілізації. Ніжний, зі смачною скоринкою— дуже смачний паштет. Спробуйте і ви приготувати за цим рецептом.

Джерело: ПростоВей

Не робіть помилок! Що не можна їсти після хурми

вівторок, 21 січень 2025, 10:12

Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...

Чому риба в духовці виходить сухою: Ось яких помилок припускаються господині

вівторок, 21 січень 2025, 7:12

Найкорисніше запекти рибу в духовій шафі. Цього принципу дотримуються всі спеціалісти, складаючи меню для схуднення чи дієти. Але не завжди риба, приготована таким чином виходить смачною та соковитою. Якщо ви припустились при готуванні певних помилок,...