Це точно працює! Як принцип 43:57 допомагає поліпшити будь-яку розмову і домогтися свого

Найчастіше бесіди будуються за принципом "дочекатися своєї черги, щоб висловитися", тому вони й бувають провальними. Діалог не складатиметься, якщо не слухати співрозмовника. Зробити розмову комфортнішою може допомогти правило 43:57, передають Патріоти України.

Цей принцип вивели фахівці компанії, яка створює програмне забезпечення для аналізу дзвінків і підвищення ефективності продажів. Вони хотіли зрозуміти, яке співвідношення говорити/слухати дає змогу отримати більше продажів.

Виявилося, що якщо 43% часу людина, яка продає, говорить, а 57% відсотків слухає — це підвищує лояльність клієнта. Звісно, цей принцип працює не лише для менеджерів з продажу. Навіть звичайну бесіду можна поліпшити, якщо взяти за основу правило 43:57. Більше слухати, ніж говорити, інформує Ukr.Media.

Як застосовувати його у звичайному житті?

  • Не бійтеся ставити запитання. Навідні, що задають напрямок бесіди, змінюють тему. Уточнюйте по ходу розмови якісь деталі, показуйте свою зацікавленість.
  • Проявляйте емоції. Не варто бездумно кивати головою, думаючи про щось інше. Спробуйте зрозуміти емоції співрозмовника, відчути їх, поставити себе на його місце.
  • Не прагніть заповнювати паузи. Паузи в розмові трапляються і це нормально. Не варто заповнювати будь-яке мовчання своєю півгодинною розповіддю. Можливо, співрозмовник перервався, щоб зібратися з думками та продовжити свою історію.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...