Це точно працює! Як принцип 43:57 допомагає поліпшити будь-яку розмову і домогтися свого

Найчастіше бесіди будуються за принципом "дочекатися своєї черги, щоб висловитися", тому вони й бувають провальними. Діалог не складатиметься, якщо не слухати співрозмовника. Зробити розмову комфортнішою може допомогти правило 43:57, передають Патріоти України.

Цей принцип вивели фахівці компанії, яка створює програмне забезпечення для аналізу дзвінків і підвищення ефективності продажів. Вони хотіли зрозуміти, яке співвідношення говорити/слухати дає змогу отримати більше продажів.

Виявилося, що якщо 43% часу людина, яка продає, говорить, а 57% відсотків слухає — це підвищує лояльність клієнта. Звісно, цей принцип працює не лише для менеджерів з продажу. Навіть звичайну бесіду можна поліпшити, якщо взяти за основу правило 43:57. Більше слухати, ніж говорити, інформує Ukr.Media.

Як застосовувати його у звичайному житті?

  • Не бійтеся ставити запитання. Навідні, що задають напрямок бесіди, змінюють тему. Уточнюйте по ходу розмови якісь деталі, показуйте свою зацікавленість.
  • Проявляйте емоції. Не варто бездумно кивати головою, думаючи про щось інше. Спробуйте зрозуміти емоції співрозмовника, відчути їх, поставити себе на його місце.
  • Не прагніть заповнювати паузи. Паузи в розмові трапляються і це нормально. Не варто заповнювати будь-яке мовчання своєю півгодинною розповіддю. Можливо, співрозмовник перервався, щоб зібратися з думками та продовжити свою історію.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...