Для того, щоб приготувати смачну і розсипчасту кашу з будь-якої крупи не обов'язково стояти і постійно її помішувати. Існує спосіб, який значно зекономить час і при цьому зробить страву довершеною. Аби зварити гарнір таким методом достатньо всього три кроки, передають Патріоти України.
Секретом приготування крупи в мікрохвильовці за 10 хвилин поділився фудблогер slimmer.edition. Лайфхак опублікований на сторінці в Instagram.
Поради від фудблогера schiborschi_school опубліковані на сторінці в Instagram.
Відварювання непромитої крупи
Потрібно промивати крупу під проточною водою до тих пір, поки вона не стане прозорою. Потім відкинути на сито, щоб стекла рідина. Так крупа вийде розсипчастою і цілісною.
Порушення пропорцій
Співвідношення води і крупи дуже важливе, адже це впливає на консистенцію і смак страви. Стандартні пропорції – це 1 до 2, але завжди потрібно дивитися на рекомендації виробника, адже продукт вже може бути попередньо обробленим і готуватися він, відповідно, буде швидше.
Відварювання на сильному вогні
Від цього каша виходить більш розваристою. Готувати будь-яку крупу потрібно на на слабкому або середньому вогні.
Приготування молочних каш одразу на молоці
Найкраще почати варити на воді, а потім додати молока і довести до готовності. Замість молока можна використати вершки.
Використання посуду з тонкими стінками
Найкраще брати товстостінний посуд – так температура в процесі приготування не змінюватиметься і жар не буде агресивно впливати на крупу. Оптимальна товщина 3-4 мм.
Дівчина з США на ім'я Дженні Макміллан вже звикла до гостей з лісу на своєму задньому дворі, проте черговий відвідувач спантеличив не тільки жінку, але і тисячі користувачів мережі, передають Патріоти України. Одного разу дівчина помітила за будинком р...
Забобонні люди вірять, що деякі вживані речі не можна віддавати іншим людям, навіть якщо прикраси та одяг мають відмінний стан. Здавна говорили, що таким чином можна накликати лихо як на себе, так і на людину, якій ви щось даруєте, передають Патріоти У...