Це точно здивує! Чому кулінари радять перед чищенням картоплі встромлювати в овоч виделку

Процес очищення картоплі не можна назвати приємним. Тим більше, що він зазвичай потребує часу і сил. Але, виявляється, за допомогою звичайної виделки можна значно спростити процес, передають Патріоти України.

Картопля ковзає в долоні незалежно від того, користуєтесь ви ножем чи овочечисткою. Тому чистити її досить важко та ще й інколи небезпечно. Але якщо ви просто встромите в овоч виделку перед чищенням, ця проблема відразу вирішиться. Ось так пропонують зробити на популярному YouTube-каналі:

При цьому такий спосіб підходить як для молодої, так і для старої картоплі. Весь фокус в тому, щоб встромити виделку точнісінько посередині.

Мало хто здогадується, що перед тим як смажити картоплю кулінари також радять кілька разів провести виделкою по її поверхні. Навіщо так робити? Тоді у вас вийде золотиста і ароматна картопля. Адже завдяки рифленій формі страва краще вбиратиме смак спецій.

Шеф-кухарі розповіли, як зробити відбивні соковитими та з хрусткою скоринкою

субота, 1 червень 2024, 12:12

Посмажити м’ясо треба вміти. Це не просто кинути на сковороду шматок, почекати кілька хвилин та насолоджуватися смаком. Воно може бути жорстким, твердим, гумовим, а ще сухим. Якщо ви не хочете таких відбивних, тоді потрібно знати кілька важливих нюансі...

Що розповість колір манікюру про ваш характер - особливий тест

субота, 1 червень 2024, 11:58

Колір має велике значення у житті людини, недаремно є ціла галузь психології. яка займається вивченням впливу того чи інакшого кольору на життя людини, яка досліджує, чому людина вибирає той чи інакший колір. Пропонуємо вибрати колір лаку для манікюру,...