Це точно здивує! Що означає, якщо поперхнулися їжею, водою, чаєм, кавою - прикмети

Якщо поперхнутися під час їжі "на ходу", - не варто в цьому шукати прихований підтекст, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

А ось якщо таке відбувається без якоїсь зрозумілої причини, та ще й неодноразово, то, мабуть, є привід замислитися, — можливо, це якийсь важливий знак?

Як каже народна мудрість, прикмета "поперхнутися" здебільшого не віщує нічого страшнішого за непроханих гостей.

Однак, деякі ситуації, коли людина поперхнулася, справді викликають тривогу і бажання убезпечити себе від наслідків прикмети.

Поперхнутися — тлумачення прикмети залежно від ситуації

  • Якщо поперхнутися під час розміреного прийому їжі або чаювання, то, найімовірніше, гості вже буквально на порозі.
  • Поперхнутися їжею або напоєм у гостях, — прикмета до того, що доведеться повернутися в цей дім ще неодноразово.
  • Якщо станеться таке під час розмови, то, ймовірно, той, хто говорив, хотів збрехати або щось прикрасити.
  • Поперхнутися першим же ковтком ранкового чаю або кави — прикмета до важливої зустрічі, яка може відбутися вже до обіду.

Поперхнутися — тлумачення прикмети залежно від виду страви

Поперхнутися можна не тільки під час їжі, а навіть і власною слиною. Така подія говорить про сильні емоції, які ретельно приховуються. Найімовірніше, це хвилювання, причому, найчастіше викликане присутністю поруч об'єкта закоханості.

Якщо вдавитися чистою водою, — найімовірніше, незабаром можна буде чекати довгоочікуваного візиту здалеку. Поперхнуться чаєм або кавою, — прикмета того, що до вас поспішають гості. А ось якщо поперхнутися повітрям, то це не дуже гарна прикмета. Така подія свідчить про плітки, що розводяться за спиною.

Що зробити, щоб прикмета "поперхнутися" не збулася

Довгоочікувані гості — це дуже добре. Але не завжди візити бувають вчасно. Так, якщо поперхнулися під час їжі в якомусь домі, де хочете більше ніколи не бувати, а прикмета віщує протилежне, треба насипати собі на голову трохи хлібних крихт.

Так само треба вчинити будь-кому, хто поперхнувся, для нейтралізації подібної прикмети. Якщо ж сипати собі на голову хліб у ситуації, що склалася, як мінімум нерозумно, можна просто потерти перенісся вказівним пальцем правої руки.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...