Це точно здивує! Складіть долоні разом і зверніть увагу на цю маленьку деталь!


Хіромантія - одне з найдавніших гадань, яке може багато розповісти про долю і характер людини. У цій статті ми пропонуємо більше дізнатися про свого партнера, а вірніше про його любов до вас. Або ж глибше пізнати себе, поглянувши на свої руки, передають Патріоти України.

Просто потрібно скласти дві долоні разом і поглянути на лінії на них. Саме вони розкажуть вам багато про ваші почуття, або почуття вашого партнера. Нижче читайте розшифровку того, що ви побачили.

№1. Лінії збігаються

Якщо лінії збігаються, то вам пощастило: така людина серйозно ставиться до стосунків і є однолюбом, тому вважає за краще постійні стосунки. Така людина розумна і не любить, коли життя різко змінюється. Також у неї м’який характер і їй небайдужа думка оточуючих.

№2. Якщо лінія на лівій руці знаходиться нижче

Людина з такими лініями любить, коли партнер старший за неї, до того ж сама вона має багато досвіду не по роках. Ви – хороший коханець, романтичний і такий, що не залежить від соціальних правил. У такої людини сильно розвинене шосте відчуття, до якого вона звикла прислуховуватися.

№3. Якщо лінія на лівій руці знаходиться вище

Такій людині не потрібні серйозні стосунки. Для неї любов не є щастям. Проте з віком вона стане більш розсудливою, тоді партнера на все життя буде вибирати молодшого або іншої національності. Любить очима і є досить самовпевненою. Для цієї людини характерні цілеспрямованість, незалежність і легке подолання складнощів на життєвому шляху.


А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...