Це треба знати! Де не можна ставити ялинку, щоб дерево не обсипалося і не накликало біду

Новий рік 2023 неможливо уявити без вічнозеленої красуні. Ялинка створює затишок у домі і заряджає святковим настроєм. Але щоб дерево не обсипалося і не загорілося, а також не принесло в дім негативну енергетику - потрібно правильно вибрати час і місце для встановлення ялинки, передають Патріоти України.

Де не можна ставити ялинку - невдалі місця

Щоб ялинка не загорілася і не пожовкла, її не можна ставити біля джерел тепла, наприклад, біля батареї або кондиціонера. Такі місця можуть бути пожежонебезпечними.

Живу ялинку не можна заносити в будинок відразу після покупки. Спочатку залиште дерево на кілька годин в передпокої або в під'їзді, інакше воно може обсипатися від різкого перепаду температур. Не варто розміщувати дерево прямо під вікном. Прямі сонячні промені не корисні для живого дерева.

Центр кімнати - не найкраще місце для новорічної ялинки. У такому місці ви часто будете зачіпати ялинку, через що дерево швидко втратить красивий вигляд і стане пошарпаним. Крім того, в фен-шуй центр кімнати відповідає за здоров'я і він повинен бути вільним від речей, щоб в будинку ніхто не хворів.

Не варто ставити ялинку на підлозі, якщо в будинку є коти або маленькі діти, які люблять грати з деревом. В такому випадку краще купити маленьке деревце і поставити його на в недоступному місці.

Коли не можна ставити ставити ялинку - найгірші дати

Згідно з народними прикметами, новорічну ялинку не можна ставити 22 листопада. У цей день, за уявленнями наших предків, зима вступає в свої права, і цей день приносить "темну" енергетику.

З практичної точки зору живу ялинку не можна ставити раніше, ніж за тиждень до Нового року. Ялинка зберігає свіжість приблизно 2 тижні, тому не потрібно поспішати з її установкою. Якщо поставити дерево прямо перед Новим роком, то воно точно простоїть до Різдва 7 січня, а можливо навіть збережеться свіжою на Старий Новий рік (свято Василя). Якщо у вас штучна ялинка, то дата її установки не має значення. Ставте її тоді, коли є можливість для цього.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...