Це треба знати! Як прати та сушити светр, щоб не розтягнувся - прості перевірені методи

Трикотажні вироби потрібно прати після того, як їх одягли максимум три рази, інакше одяг міститиме безліч мікробів, передають Патріоти України.

Видання Daily Express розповіло про правильний спосіб прання та сушіння светрів: морська сіль захистить трикотаж від вицвітання, а ось замочувати светри для відновлення форми потрібно вже з кондиціонером.

Ще перед пранням приділіть час вивченню етикеток на трикотажних виробах. У більшості випадків виробник вказує на оптимальну температуру прання. Крім того, використовуйте спеціальний порошок для трикотажу. Прати светри слід у делікатному режимі пральної машинки.

Зберегти колір светра після прання допоможе звичайна морська сіль. Її потрібно додати замість кондиціонера. Одного ковпачка цілком вистачить.

Однак при пранні светр часто розтягується. Повернути йому колишню форму нескладно, достатньо на ніч замочити його в холодній воді з ковпачком кондиціонера. Для сушіння та зберігання трикотажу не підійдуть вішалки: вони витягуватимуть плечі виробу.

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...

Діти оцінять! Як приготувати повітряний десерт з шоколаду та молока

субота, 18 травень 2024, 17:12

Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...