Це треба знати! Як правильно посадити грошове дерево, щоб удома водилися гроші

Грошове дерево - популярна рослина, з якою пов'язано безліч прикмет. Найпоширеніша - товстянка приносить своєму господареві прибуток і благополуччя, передають Патріоти України.

Щоби рослина принесла енергію фінансового успіху, потрібно не купувати доросле дерево, а взяти маленький відросток і самостійно його виростити. За однією з прикмет, щоби грошове дерево "працювало", паросток потрібно не купити, не попросити, а вкрасти.

Спочатку паросток поставте в стаканчик з водою для того, щоби він пустив коріння. Лише після цього його можна садити в землю. Один листочок грошового дерева також підійде для посадки. З ним потрібно провести такі ж маніпуляції, як і з паростком.

Якщо не вдасться роздобути відросток, можна взяти листочок рослини, він також придатний для посадки. До вибору вазона для грошового дерева також потрібно підійти відповідально. Вибирайте гарний квітковий горщик без тріщин і подряпин. Найкраще зупинити свій вибір на вазоні золотистого або зеленого кольору – вони символізують гроші. Садити грошове дерево потрібно на Місяць, що росте, бажано в середу

Скільки монет потрібно покласти в грошове дерево

Щоби посилити дію грошового дерева, при посадці закопайте в горщик мідну монетку. В принципі, досить і однієї, але якщо підійти до справи скрупульозно, то на дно вазона можна покласти три або вісім монеток гербом вгору.

Згідно з прикметами, при цьому потрібно примовляти: "Монета до монети, листок до листка". Вже безпосередньо саджаючи рослину, кажуть: "Тобі рости, а мені в багатстві цвісти". Заключна фраза, коли грошове дерево вже посаджено в вазон, звучить так: "Тобі в багатстві квітнути, а мені твоє багатство нести".

Після висаджування відростка перев'яжіть його червоною шовковою стрічкою. Коли дерево підросте, на гілочку потрібно повісити три китайські монети, що символізують удачу і багатство.

Куди поставити грошове дерево

Товстянка не любить яскраві прямі сонячні промені. Її ідеальне місце - біля вікна на східній стороні будинку. Там повинно бути чисто, світло, просторо, старі речі потрібно прибрати.

Щоби грошове дерево було красивим і рівним, слід у міру зростання повертати його до сонця.

Рекомендується ставити біля товстянки працюючий прилад, наприклад, телевізор або комп'ютер - це повинно посилити потік грошової енергії.

При цьому поруч з грошовим деревом не повинні знаходитися вазони з кучерявими квітами, кактуси та інші рослини з колючками. Також не ставлять горщик з квіткою біля акваріума, інакше можуть виникати труднощі з накопиченням грошей.

Грошове дерево - як доглядати

У догляді товстянка не вибаглива. Грошове дерево потрібно поливати не частіше двох разів на тиждень і підгодовувати раз на місяць мінеральними препаратами. Обрізка і пересадка проводиться в міру зростання в горщик більшого розміру.

Що не любить грошове дерево

Товстянка не любить підвищену вологість повітря, тому обприскувати її з пульверизатора не варто. Періодично потрібно протирати рослину від пилу.

Якщо грошове дерево добре "попрацювало" і принесло прибуток, потрібно розташувати поруч з товстянкою кілька монеток - вони стануть потужним грошовим магнітом і посилять вплив рослини.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...