Це треба знати! Які електроприлади небезпечно підключати до генератора - важливі нюанси

Генератори у наш час рятують багатьох українців в умовах відключень електроенергії. Але ці прилади приховують у собі небезпеку. Якщо йдеться про зарядку гаджетів, приготування їжі, або обігрів будинку, то потрібно дуже ретельно підключати необхідні електроприлади до генератора, щоб не спровокувати пожежу, передають Патріоти України.

Більшість генераторів видають нестабільну напругу, а це може завадити вашій побутовій техніці. Категорично не можна під'єднувати до бензинових та дизельних генераторів таку техніку: опалювальні котли, медичне обладнання, морозильні камери, відеотехніку.

Дешеві генератори є найбільш небезпечними адже напруга в них скаче. Але і дороге європейське дороге обладнання іноді підводить. Тому краще не ризикувати.

Для великого будинку фахівці рекомендують купувати інверторний генератор. Ці прилади видають рівномірний струм і абсолютно безпечні для заряду всієї побутової техніки. Інверторні генератори дорожчі за звичайні генератори і є дуже дефіцитними в Україні. Але їх можна замовити з-за кордону, тим паче на час війни українцям скасувати мито та податки на ввіз цієї техніки.

Найбільш доступний та безпечний варіант – використовувати разом із генератором стабілізатор напруги. Важливо, щоб підключене навантаження на генератор відповідало його можливостям. Пристрій не можна перевантажувати, бо може статися загоряння і ваша техніка згорить.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...