Це треба знати! Які картини не можна вішати вдома - приносять бідність і безсилля

Картини створюють в домі особливу атмосферу затишку та витонченості. Однак не всі зображення несуть позитивну енергетику, передають Патріоти України.

Давні руїни

Картини з руїнами, наприклад, Стародавнього Риму, виглядають вражаюче. Пастельні, білі та небесно-сині відтінки споруд ідеально пасуватимуть до будь-якого інтер’єру.

Однак в народі кажуть, що вішати в домі такі зображення – до втрат та "розрухи" в житті. Старі, зруйновані, потріскані споруди на картинах не несуть жодного позитиву на енергетичному рівні. За найбільш фатальним трактуванням, вони можуть накликати у родину бідність та нужду.

Єгипетські чи китайські ієрогрфи і невідомі знаки

Перш ніж вішати в кімнаті картину з якимось написом, слід все-таки перекласти написане і розібратися з невідомими символами. Деякі знаки та ієрогліфи можуть мати негативне значення.

Стояча вода або шторм

Картини художників-мариністів дуже популярні серед дизайнерів інтер’єру. Вони освіжать навіть найтемнішу кімнату.

Але у народі до таких картин ставилися із пересторогою. Тут все грає на асоціаціях. Зображення стоячої води принесе в сім’ю застій, а шторм, навпаки, спровокує в родині сварки та конфлікти.

Картини з негативними емоціями

Картини із зображеннями страждання, плачу, злиднів, хвороб, фізичних вад краще не обирати для оселі. Позитивного настрою вони точно не додадуть. Аналогічне трактування стосується картин, де люди перебувають у стані злості, люті, агресії, гніву.

Зів’яле листя, опалі квіти, зламані гілки, сухі дерева також несуть енергію старіння та смерті. Краще обрати нейтральний добрий сюжет.

Джерело: Обозреватель

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...