Макарони є одним із найпростіших, найсмачніших і бюджетних продуктів, які можна готувати з маслом, рибою, м'ясом, тушкованкою, сиром, томатною пастою, мідіями. Але навіть такий простий продукт можна дуже легко зіпсувати, якщо їх неправильно варити, передають Патріоти УкраїниРедакція FoodOboz обрала вам корисні поради від кулінарів, як правильно і швидко зварити макарони, щоб вони не злипалися, не були сирими, але і не сильно розварилися.
Порада: дуже важливо – не кидати макарони в холодну воду, а лише в киплячу! Якщо ж ви цього не зробити, макарони відразу злипнуться й будуть не смачними
1. Додайте трохи олії при варінні
Щоб приготувати макарони, які не будуть злипатися, потрібно взяти вдвічі більше води, так вони вийдуть м'якими, але не розваряться. А, щоб вони в процесі варіння не злиплися, просто додайте у воду кілька чайних ложок олії та добре перемішайте
2. Не накривайте каструлю кришкою
Ще один спосіб завдяки якому макарони не злипатимуться при варінні – просто не накривайте каструлю кришкою.
3. Додайте вершкове масло
Готові варені макарони потрібно подавати із вершковим маслом, щоб вони не злипалися у тарілці. Але дуже важливо додавати не тверде масло, а кімнатної температури.
Весна не за горами, тож зараз ідеальний час для садівників почати готувати добрива, які вони використовуватимуть, якщо хочуть, щоб їхні троянди красиво цвіли цього року, передають Патріоти України. Удобрювати троянди слід у березні, коли почнуть з’явля...
Згідно з даними Японського товариства з вивчення ожиріння, найменша ймовірність розвитку будь-яких хвороб у людини з індексом маси тіла 22. Нагадуємо, що індекс маси тіла розраховується як співвідношення ваги й зросту за формулою: вага (кг) поділена на...