
Від макаронів, картоплі чи білого рису можна поправитись. Продукти крохмалисті, містять багато простих вуглеводів, що збільшує цукор в крові, зазначають Патріоти України.
Якщо їсти ці продукти холодними, то їхня шкода значно зменшується, пояснив німецький дієтолог Антьє Гал. "Дайте макаронам або картоплі охолонути, перш ніж з'їсти їх. Коли крохмалевмісні продукти стають холодними, їхній крохмаль перетворюється і стає стійким і може бути корисним нашому організму", - сказав експерт.
Стійкий крохмаль холодних макаронів, картоплі або рису поводиться в організмі так само, як клітковина. Він потрапляє в товсту кишку неперетравленим, де поступово розщеплюється активними бактеріями, що зміцнює кишкову флору і позитивно впливає на травлення.
Стійкий крохмаль запобігає надмірному підвищенню рівня цукру в крові. Організм виробляє менше інсуліну, тому й не хочеться їсти. Після охолодження крохмалисті продукти містять менше калорій, ніж тільки-но приготовані. Таким чином можна з'їсти на 20% калорій менше.
Жіночий день традиційно асоціюється з квітами - універсальним подарунком, який приносить радість майже кожній жінці. Але виявляється, улюблені квіти можуть багато розповісти про характер, передають Патріоти України. Погляньте на зображення та оберіть к...
Кожна людина сприймає світ по-своєму - саме тому ми по-різному реагуємо на одні й ті самі ситуації. Простий психологічний тест допоможе зрозуміти, що саме керує вами в житті: розум, серце чи інтуїція. Погляньте на зображення та запам’ятайте, що ви поба...