Молоко - корисний продукт, який можна вживати у будь-якому вигляді: пити, варити каші, додавати у випічку, омлети, сирники. Його особливість у тому, що це продукт, що швидко псується й тому його потрібно якнайшвидше використовувати, а також - правильно зберігати, зазначають Патріоти України.
Експерти назвали найневідповідніші місця в холодильнику для зберігання молока, де воно точно зіпсується, а також пояснили чому, передає видання Papilot. Перша помилка – зберігати молоко на полиці дверцят холодильника
Експерти пояснюють це тим, що саме в цій частині холодильника температура, що не підходить для зберігання молока, а саме – вона там на цілих 10 С вища, ніж на полицях у холодильнику.
Друга помилка – ставити молоко на верхній полиці, де температура також вища, ніж на нижніх полицях.
Експерти радять зберігати молоко на нижній полиці холодильника або біля задньої стінки, це два місця, де продукт точно не зіпсується.
Як приготувати закуску з йогурту
Рецепт Євгена Клопотенка
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...