Професійні бджолярі застерігають, що зараз можна натрапити на недобросовісних продавців продукту зі смаком меду. Тому діляться порадами, як відрізнити якісний мед від фальсифікату, передають Патріоти України.
Хибно вважати, що натуральний мед має бути лише рідким. Часто мед кристалізується, кажуть, що “зацукрився”. Це нормальний процес і відповідно така консистенція не вказує, що продукт не якісний.
Мед натуральний повинен стікати довгою струєю та спадати сходинками. Важливо дивитися на сходинки. Якщо ж він падає однією масою просто – це фальсифікат, який має великий об’єм вологи або інші махінації зі складу.
Не варто купувати в неперевіреного продавця відразу велику банку меду, а візьміть маленьку баночку для проби та проведення експерименту з хлібом.
Опустіть шматочок хліба в мед хвилин на 10-12: якщо він розм’якне, то означає, що ви купили банальний цукровий сироп, а в натуральному медові хліб затвердіє.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...