
Не дивуйтеся, проте неправильним солінням дійсно можна зіпсувати котлети. М’ясо може стати жорстким на смак. Щоб цього уникнути, просто треба не допускати помилки з вибором правильного моменту, передають Патріоти України.
Сіль впливає на колоїдно-хімічний стан м’ясних білків. Це також напряму впливає на смак готового продукту. Якщо додати сіль у фарш занадто рано, котлети вийдуть досить тверді за консистенцією та сухими.
Якщо взяти до уваги такі процеси, варто посолити фарш в останню чергу. Додайте всі необхідні компоненти, відбийте його, а вже перед самим ліпленням котлет посоліть.
Котлети будуть точно смачними. Адже тепер ви знаєте, коли і як треба солити м’ясний фарш. Лишається тільки гарно обсмажити з двох сторін котлети та подати їх достолу.
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...