Не дивуйтеся, проте неправильним солінням дійсно можна зіпсувати котлети. М’ясо може стати жорстким на смак. Щоб цього уникнути, просто треба не допускати помилки з вибором правильного моменту, передають Патріоти України.
Сіль впливає на колоїдно-хімічний стан м’ясних білків. Це також напряму впливає на смак готового продукту. Якщо додати сіль у фарш занадто рано, котлети вийдуть досить тверді за консистенцією та сухими.
Якщо взяти до уваги такі процеси, варто посолити фарш в останню чергу. Додайте всі необхідні компоненти, відбийте його, а вже перед самим ліпленням котлет посоліть.
Котлети будуть точно смачними. Адже тепер ви знаєте, коли і як треба солити м’ясний фарш. Лишається тільки гарно обсмажити з двох сторін котлети та подати їх достолу.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...