Це варто знати! Як правильно солити котлети, щоб не зіпсувати фарш та смак

Не дивуйтеся, проте неправильним солінням дійсно можна зіпсувати котлети. М’ясо може стати жорстким на смак. Щоб цього уникнути, просто треба не допускати помилки з вибором правильного моменту, передають Патріоти України.

Як треба солити котлети

Сіль впливає на колоїдно-хімічний стан м’ясних білків. Це також напряму впливає на смак готового продукту. Якщо додати сіль у фарш занадто рано, котлети вийдуть досить тверді за консистенцією та сухими.

Якщо взяти до уваги такі процеси, варто посолити фарш в останню чергу. Додайте всі необхідні компоненти, відбийте його, а вже перед самим ліпленням котлет посоліть.

Котлети будуть точно смачними. Адже тепер ви знаєте, коли і як треба солити м’ясний фарш. Лишається тільки гарно обсмажити з двох сторін котлети та подати їх достолу.

А ви це знали? У СРСР боялися мікрохвильовок і усі думали, що вони заборонені

субота, 6 липень 2024, 22:55

Сьогодні більшість людей не можуть уявити собі комфортне життя без побутової техніки, наприклад, без пилососу або мікрохвильовки. Однак в СРСР ставлення до деяких приладів було зовсім іншим, передають Патріоти України. Існує навіть міф про те, що мікро...

А ви це знали? Чим замінити цукор під час приготування варення = три натуральні альтернативи

субота, 6 липень 2024, 21:30

Зазвичай, під час приготування варення кількість використаного цукру приблизно дорівнює кількості сировини, з якої воно виготовляється. Однак, є й інші натуральні замінники, які можуть стати чудовою альтернативою, передають Патріоти України. Чим можна ...