Не дивуйтеся, проте неправильним солінням дійсно можна зіпсувати котлети. М’ясо може стати жорстким на смак. Щоб цього уникнути, просто треба не допускати помилки з вибором правильного моменту, передають Патріоти України.
Сіль впливає на колоїдно-хімічний стан м’ясних білків. Це також напряму впливає на смак готового продукту. Якщо додати сіль у фарш занадто рано, котлети вийдуть досить тверді за консистенцією та сухими.
Якщо взяти до уваги такі процеси, варто посолити фарш в останню чергу. Додайте всі необхідні компоненти, відбийте його, а вже перед самим ліпленням котлет посоліть.
Котлети будуть точно смачними. Адже тепер ви знаєте, коли і як треба солити м’ясний фарш. Лишається тільки гарно обсмажити з двох сторін котлети та подати їх достолу.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...