Якщо у вас закінчився оцет або ви хочете замінити його на іншу кислоту, то на допомогу прийдуть лимони чи лимонна кислота, передають Патріоти України.
Досвідчені господині кажуть, що при заміні оцту на лимонну кислоту, яка вважається більш корисною, треба дотримуватися пропорцій.
Зафіксуйте: 10 мл оцту (9%) — це 1 г лимонної кислоти.
Лимонна кислота як консервант, антиоксидант, смаковий модифікатор успішно рекомендує себе в кулінарії.
Також лимонну кислоту можна замінити цитрусовими. На половинку фрукта треба 1 літр рідини (води чи маринаду готового).
У консервації лимонна кислота підходить для приготування і солодких, і солоних варіантів заготівлі.
Як показало довготривале дослідження серед людей середнього та похилого віку, вживання низькокалорійних та безкалорійних штучних підсолоджувачів може шкодити когнітивним функціям. Про це пише лікар гастроентеролог-дієтолог Олег Швець, передають Патріот...
Ми всі робимо помилки, але деякі з них можуть серйозно вплинути на наше майбутнє. Є певні звички і рішення, які можуть повністю змінити хід нашого життя, якщо ми не звертаємо на них увагу. Дізнайтесь, які помилки можуть стати руйнівними для вашого житт...