Якщо у вас закінчився оцет або ви хочете замінити його на іншу кислоту, то на допомогу прийдуть лимони чи лимонна кислота, передають Патріоти України.
Досвідчені господині кажуть, що при заміні оцту на лимонну кислоту, яка вважається більш корисною, треба дотримуватися пропорцій.
Зафіксуйте: 10 мл оцту (9%) — це 1 г лимонної кислоти.
Лимонна кислота як консервант, антиоксидант, смаковий модифікатор успішно рекомендує себе в кулінарії.
Також лимонну кислоту можна замінити цитрусовими. На половинку фрукта треба 1 літр рідини (води чи маринаду готового).
У консервації лимонна кислота підходить для приготування і солодких, і солоних варіантів заготівлі.
Усіх закликають уважно слідкувати за симптомами раку шкіри, які можуть з’явитися вже після 15 хвилин перебування на сонці, передають Патріоти України. Якщо ви проводите будь-який час на сонці, варто бути пильним щодо ознак раку шкіри і одразу звертатис...
Недооцінювання того, що ми маємо, і зосередженість на важкодосяжних цілях — це основні джерела фрустрації та відчуття незадоволення. Як казав стародавній стоїчний філософ Сенека, передають Патріоти України. «Якщо те, що у тебе є, здається тобі недост...