
Якщо у вас закінчився оцет або ви хочете замінити його на іншу кислоту, то на допомогу прийдуть лимони чи лимонна кислота, передають Патріоти України.
Досвідчені господині кажуть, що при заміні оцту на лимонну кислоту, яка вважається більш корисною, треба дотримуватися пропорцій.
Зафіксуйте: 10 мл оцту (9%) — це 1 г лимонної кислоти.
Лимонна кислота як консервант, антиоксидант, смаковий модифікатор успішно рекомендує себе в кулінарії.
Також лимонну кислоту можна замінити цитрусовими. На половинку фрукта треба 1 літр рідини (води чи маринаду готового).
У консервації лимонна кислота підходить для приготування і солодких, і солоних варіантів заготівлі.
Православне свято 21 листопада за новим календарем (4 грудня за старим) - Введення в храм Пресвятої Богородиці, одне з двунадесятих, тобто, найбільших православних свят. У народі його також називають Третя Пречиста. Раніше ми розповідали про історію ць...
Є певні види рослин, які, за повір'ями, посаджені біля дому, можуть бути оберігами. Одна зних = горобина. До речі, згідно із календарем городника, у листопаді як раз можна висаджувати це дерево - воно відноситься до зимостійких культур, передають Патрі...