Це варто знати! Чим замінити оцет у консервації - сезонні поради для господинь

Якщо у вас закінчився оцет або ви хочете замінити його на іншу кислоту, то на допомогу прийдуть лимони чи лимонна кислота, передають Патріоти України.

Подробиці

Досвідчені господині кажуть, що при заміні оцту на лимонну кислоту, яка вважається більш корисною, треба дотримуватися пропорцій.

Зафіксуйте: 10 мл оцту (9%) — це 1 г лимонної кислоти.

Лимонна кислота як консервант, антиоксидант, смаковий модифікатор успішно рекомендує себе в кулінарії.

Також лимонну кислоту можна замінити цитрусовими. На половинку фрукта треба 1 літр рідини (води чи маринаду готового).

У консервації лимонна кислота підходить для приготування і солодких, і солоних варіантів заготівлі.

Це така смакота! Як приготувати шашлик зі свинини з яблуками без мангала

середа, 24 липень 2024, 9:12

Якщо ви не знаєте, як приготувати шашлик зі свинини з яблуками без мангала, то обов’язково прочитайте цей рецепт. Звісно, на відкритому вогні готувати краще, але такий варіант і на грилеві, сковорідці чи в духовці буде смачним, передають Патріоти Украї...

Тільки погіршать стан! Названо шкідливі продукти, яких слід уникати людям з серцево-судинними захворюваннями в родині

середа, 24 липень 2024, 8:56

Літо в розпалі, і ваш соціальний графік стає активнішим, що може збільшити вибір їжі та напоїв. Але для тих, у кого в родині є серцево-судинні захворювання, дотримуватися здорової дієти в цей час може бути нелегко. Важливо зосередитися на продуктах, як...