Якщо у вас закінчився оцет або ви хочете замінити його на іншу кислоту, то на допомогу прийдуть лимони чи лимонна кислота, передають Патріоти України.
Досвідчені господині кажуть, що при заміні оцту на лимонну кислоту, яка вважається більш корисною, треба дотримуватися пропорцій.
Зафіксуйте: 10 мл оцту (9%) — це 1 г лимонної кислоти.
Лимонна кислота як консервант, антиоксидант, смаковий модифікатор успішно рекомендує себе в кулінарії.
Також лимонну кислоту можна замінити цитрусовими. На половинку фрукта треба 1 літр рідини (води чи маринаду готового).
У консервації лимонна кислота підходить для приготування і солодких, і солоних варіантів заготівлі.
Відома оптична ілюзія, яку вперше створили ще в 1888 році, може багато розповісти про вашу особистість. Дослідження показали: що швидше учасник бачить фігуру молодої або літньої жінки, то більше це пов’язано з його сприйняттям світу та життєвим досвідо...
Вирощування лимона з кісточки це захопливий і доступний спосіб долучитися до садівництва, навіть якщо у вас немає великого досвіду. Цей процес не лише простий, але й надзвичайно цікавий, адже дозволяє спостерігати, як із маленької кісточки виростає сп...