Це варто знати! Яка сметана корисніша - 10%, 15% чи 20% жирності

Сметана з високим відсотком жирності не завдасть шкоди, якщо не перевищувати допустиму норму вживання, інформує Ukr.Media. Однак для дієтичного харчування краще вибирати сметану з жирністю 10-15%, передають Патріоти України.

Сметана якої жирності корисніша

Як було зазначено, сметану з 10-15 % жирності краще вибирати людям, яким жирні продукти протипоказані. Сметана з жирністю від 20% калорійніша, але в ній більше цинку та холестерину.

Вони беруть участь у синтезі тестостерону, важливого чоловічого здоров'я. Тому чоловікам краще вибирати жирну сметану. Нутриціологи рекомендують вживати жирну сметану зі свіжими некрохмалистими овочами та зеленню.

Все дуже просто! Як позбутися неприємного запаху у шафі із взуттям

субота, 6 липень 2024, 5:40

Настав період активної спеки і повсюдних неприємних запахів, спричинених потовиділенням. Звичайний кухонний інгредієнт може стати новим основним засобом для дезодорації шаф зі взуттям, передають Патріоти України. Різноманітні саше чи спреї часто наповн...

А ви це знали? Експерти розповіли, який сік краще пити для здоров'я серця

п’ятниця, 5 липень 2024, 22:35

Результати одного з нещодавніх досліджень показали, який сік зміцнює серцевий м'яз і значно зменшує ризик розвитку серцевих захворювань у постменопаузі, передають Патріоти України. Все про дослідження було опубліковано в журналі Frontiers in Nutrition....