Це варто знати! Які продукти не можна запивати чаєм та кавою

Лікарі вкрай негативно ставляться до ранкових та вечірніх перекусів з кавою або чаєм. Тому не рекомендують запивати цими напоями деякі продукти, оскільки це може призвести до наростання зайвої жирової тканини на животі та сідницях, передають Патріоти України.

Розповідаємо, які продукти не варто запивати цими напоями, особливо зранку, щоб не мати проблем із жиром на талії.

Солодка випічка. Такий тандем може спровокувати проблеми з кишківником, зокрема закрепи та здуття. Чай містить у своєму складі таніни, які вступаючи в реакцію з крохмалем, сповільнюють метаболізм і викликають дискомфортні відчуття.

Сирники й запіканки. Чай і кава мають у своєму складі сполуки, зокрема танін та кофеїн, які вимиватимуть кальцій, що міститься в кисломолочному сирі.

Бутерброди з маслом та ікрою. Ікра багата на вітамін D, який відповідає за міцність кісток, нігтів та волосся, а також за наш імунітет. А чай та кава нівелюють її користь, так як перешкоджають засвоєнню цього вітаміну.

Пластівці з молоком. Якщо ви вже випили ранкову каву або чай, то потім краще не вживати молока та пластівців. Оскільки це може спричинити проблему здуття живота та важкості у шлунку.

Десерти. Торт, цукерки, тістечка – це не найкраща закуска для ранкової кави або чаю. Якщо ви ще полюбляєте додавати у каву сироп чи молоко, то це подвійне навантаження на кишківник та шлунок. До того ж, ці продукти досить швидко відкладаються зайвою жировою тканиною на талії, тому варто утримуватися від таких ранкових або вечірніх перекусів.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...