Під час виборумандаринів слідкуйте, щоб не покласти у пакет дуже щільний та гнилий плід. Але найважливіше обрати правильний сорт, тому що дійсно смачними, солодкими та соковитими є далеко не всі мандарини. На українських ринках є багато різноманітних видів таких фруктів, тому помилитись дуже легко, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які мандарини найсмачніші. Визначити правильний сорт можна за яскравого вираженими характеристиками.
Мандарини "Мінеола"
Ці мандарини мають яскравий кисло-солодкий смак, а також вони дуже соковиті. Розпізнати "Мінеолу" можна за яскравим помаранчевим кольором з червонуватим відтінком. Шкірка дуже тонка. Навіть попри те, що фрукт має багато кісток, смак вас точно приємно вразить.
"Клементин"
Мандарини "Клементин" – це поєднання мандарина з апельсином. Вони дуже дрібні, а також погано чистяться. Але, насправді, мандарини дуже соковиті та солодкі.
"Енкор"
Багатьох людей дуже насторожує зовнішній вигляд таких мандаринів, тому що на шкірці є характерні чорні плями. Але варто придбати такі плоди лише один раз – і ви в них закохаєтесь, тому що смакові якості дуже вдалі.
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...
Розповідаємо, які овочі після тривалого приготування втрачають практично всю свою користь, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.