Під час виборумандаринів слідкуйте, щоб не покласти у пакет дуже щільний та гнилий плід. Але найважливіше обрати правильний сорт, тому що дійсно смачними, солодкими та соковитими є далеко не всі мандарини. На українських ринках є багато різноманітних видів таких фруктів, тому помилитись дуже легко, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які мандарини найсмачніші. Визначити правильний сорт можна за яскравого вираженими характеристиками.
Мандарини "Мінеола"
Ці мандарини мають яскравий кисло-солодкий смак, а також вони дуже соковиті. Розпізнати "Мінеолу" можна за яскравим помаранчевим кольором з червонуватим відтінком. Шкірка дуже тонка. Навіть попри те, що фрукт має багато кісток, смак вас точно приємно вразить.
"Клементин"
Мандарини "Клементин" – це поєднання мандарина з апельсином. Вони дуже дрібні, а також погано чистяться. Але, насправді, мандарини дуже соковиті та солодкі.
"Енкор"
Багатьох людей дуже насторожує зовнішній вигляд таких мандаринів, тому що на шкірці є характерні чорні плями. Але варто придбати такі плоди лише один раз – і ви в них закохаєтесь, тому що смакові якості дуже вдалі.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...