Під час виборумандаринів слідкуйте, щоб не покласти у пакет дуже щільний та гнилий плід. Але найважливіше обрати правильний сорт, тому що дійсно смачними, солодкими та соковитими є далеко не всі мандарини. На українських ринках є багато різноманітних видів таких фруктів, тому помилитись дуже легко, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які мандарини найсмачніші. Визначити правильний сорт можна за яскравого вираженими характеристиками.
Мандарини "Мінеола"
Ці мандарини мають яскравий кисло-солодкий смак, а також вони дуже соковиті. Розпізнати "Мінеолу" можна за яскравим помаранчевим кольором з червонуватим відтінком. Шкірка дуже тонка. Навіть попри те, що фрукт має багато кісток, смак вас точно приємно вразить.
"Клементин"
Мандарини "Клементин" – це поєднання мандарина з апельсином. Вони дуже дрібні, а також погано чистяться. Але, насправді, мандарини дуже соковиті та солодкі.
"Енкор"
Багатьох людей дуже насторожує зовнішній вигляд таких мандаринів, тому що на шкірці є характерні чорні плями. Але варто придбати такі плоди лише один раз – і ви в них закохаєтесь, тому що смакові якості дуже вдалі.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...