
Під час виборумандаринів слідкуйте, щоб не покласти у пакет дуже щільний та гнилий плід. Але найважливіше обрати правильний сорт, тому що дійсно смачними, солодкими та соковитими є далеко не всі мандарини. На українських ринках є багато різноманітних видів таких фруктів, тому помилитись дуже легко, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які мандарини найсмачніші. Визначити правильний сорт можна за яскравого вираженими характеристиками.
Мандарини "Мінеола"
Ці мандарини мають яскравий кисло-солодкий смак, а також вони дуже соковиті. Розпізнати "Мінеолу" можна за яскравим помаранчевим кольором з червонуватим відтінком. Шкірка дуже тонка. Навіть попри те, що фрукт має багато кісток, смак вас точно приємно вразить.
"Клементин"
Мандарини "Клементин" – це поєднання мандарина з апельсином. Вони дуже дрібні, а також погано чистяться. Але, насправді, мандарини дуже соковиті та солодкі.
"Енкор"
Багатьох людей дуже насторожує зовнішній вигляд таких мандаринів, тому що на шкірці є характерні чорні плями. Але варто придбати такі плоди лише один раз – і ви в них закохаєтесь, тому що смакові якості дуже вдалі.
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...