
Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України.
Деруни після смаження матимуть світлий відтінок, а присмак ніколи не буде жорстким, якщо зробити одну дію.
Обшпарте окропом картопляну масу, але не водою, а молоком, що закипіло. Саме свіже молоко зробить картоплю знову світлою.
Обсушіть трішки картоплю і починайте готувати деруни. Обов’язково додайте сіль та цибулинку, дрібно порізавши або потерши.
Деруни будуть м’якими, якщо до їх складу додати 1-1,5 ложки сметани. А під час смаження не забувати одну сторону готувати під кришкою. При цьому скоринка буде і м’яка серединка.
З настанням холодів для водіїв стає актуальним питання правильного прогрівання двигуна. Фахівці попереджають: ігнорувати цей процес небезпечно, оскільки від нього залежить термін служби двигуна та трансмісії. Про це пише UA.Motors, передають Патріоти У...
Підвіконня вважається енергетичним кордоном між внутрішнім світом дому та зовнішнім. Згідно з народними прикметами, предмети, розташовані на ньому, можуть або залучати добробут, або, навпаки, блокувати його, провокуючи фінансові проблеми, сварки та зан...