Це варто знати! Що робити, щоб картопля на деруни не темніла


Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України.

Подробиці

Деруни після смаження матимуть світлий відтінок, а присмак ніколи не буде жорстким, якщо зробити одну дію.

Обшпарте окропом картопляну масу, але не водою, а молоком, що закипіло. Саме свіже молоко зробить картоплю знову світлою.

Обсушіть трішки картоплю і починайте готувати деруни. Обов’язково додайте сіль та цибулинку, дрібно порізавши або потерши.

Деруни будуть м’якими, якщо до їх складу додати 1-1,5 ложки сметани. А під час смаження не забувати одну сторону готувати під кришкою. При цьому скоринка буде і м’яка серединка.

Чудодійний ефект? Чи правда, що вода з лимоном сприяє схудненню

субота, 15 березень 2025, 10:30

Вода з лимоном часто згадується як один із засобів для схуднення, але важливо розуміти, що сама по собі вода з лимоном не є чудодійним засобом для зниження ваги. Однак вона може сприяти процесу схуднення, якщо використовується як частина здорового спос...

Ефект здивує! Що буде з організмом, якщо відмовитися від білого хліба, замінивши його на чорний

субота, 15 березень 2025, 9:50

Відмова від білого хліба і перехід на чорний (цільнозерновий) хліб може мати кілька корисних ефектів для організму, оскільки чорний хліб містить більше корисних нутрієнтів і клітковини. Ось кілька можливих змін, передають Патріоти України. Загалом, пер...