Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України.
Деруни після смаження матимуть світлий відтінок, а присмак ніколи не буде жорстким, якщо зробити одну дію.
Обшпарте окропом картопляну масу, але не водою, а молоком, що закипіло. Саме свіже молоко зробить картоплю знову світлою.
Обсушіть трішки картоплю і починайте готувати деруни. Обов’язково додайте сіль та цибулинку, дрібно порізавши або потерши.
Деруни будуть м’якими, якщо до їх складу додати 1-1,5 ложки сметани. А під час смаження не забувати одну сторону готувати під кришкою. При цьому скоринка буде і м’яка серединка.
Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...
Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...