Це варто знати! Три неприпустимі помилки з мікрохвильовкою, які може зробити кожен

Всі ми звикли користуватися мікрохвильовкою кожен день. Гріти їжу та й готувати з появою цього приладу стало набагато легше. Але мало хто знає, що є правила користування мікрохвильовою піччю, які не можна порушувати. Видання Eat This зібрало головні помилки при використанні мікрохвильовки, спираючись на досвід експертів, зазначають Патріоти України.

Не розігрівайте їжу, не накривши її попередньо. Така помилка мало того, що забруднить все всередині, але і не дозволить їжі прогрітися рівномірно. Шеф-кухарі радять накривати страви кришкою і при їх приготуванні.

Не грійте їжу у не жаростійкому контейнері особливо, якщо їжа в ньому заморожена. Холодна їжа буде грітися дуже довго, а невідповідний для розігріву посуд може нашкодити здоров'ю. Якщо є сумніви щодо того, чи підходить контейнер для мікрохвильовки, краще перекласти їжу в керамічний або скляний посуд.

Серйозною помилкою стане забути ложку або виделку у страві, відправляючи її в мікрохвильову піч. Такі предмети можуть не просто пошкодити техніку, а й призвести до пожежі.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...