Це варто знати! В якій кімнаті категорично заборонено ставити Wi-Fi-роутер

Wi-Fi роутер можна ставити не в усіх кімнатах, адже деякі прилади заважатимуть сигналу. А для максимальної швидкості слід тримайти девайс вертикально, не кладучи його на бік. Корисні поради експлуатації маршрутизатора опублікувало видання Dailyrecord, передають Патріоти України.

Найгірше місце для Wi-Fi роутера

На думку експертів, найгірше місце для Wi-Fi роутера – кухня. У цій кімнаті ніколи не слід тримати маршрутизатор. Сигнал може легко перерватися через вплив інших кухонних приладів. Наприклад, мікрохвильова піч значно уповільнить Wi-Fi сигнал. Духовки, холодильники та інша електроніка робить кухню абсолютно неправильним середовищем для пристрою.

Wi-Fi роутер радять розмістити в центрі будинку, якщо можливо, подалі від будь-яких інших великих предметів. Це забезпечить хороше з’єднання незалежно від того, в якій кімнаті ви перебуваєте.

Також Wi-Fi роутер не можна ставити біля дзеркал або акваріумів, оскільки вони можуть завадити сигналу, що розповсюджується від маршрутизатора. Блокування сигналу також може статися, якщо поставити пристрій у шафі чи за телевізором.

Не треба вимикати роутер на ніч, оскільки він не отримає життєво важливих оновлень. Раз у місяць корисно перезавантажувати девайс, це допоможе уникнути багатьох проблем. Також варто перевіряти швидкість інтернету за допомогою безкоштовних сервісів. Якщо швидкість знижена – зверніться до провайдера.

Напереродні різдвяно-новорічних свят варто пам’ятати, що не слід тримати Wi-Fi роутер занадто близько до ялинки. Це може серйозно вплинути на швидкість роботи інтернету.

Хочете максимуму чи ні? Цей психологічний тест визначить наскільки ви амбітні

неділя, 19 травень 2024, 9:07

Киньте собі виклик і дізнайтеся, чи керують вами здорові амбіції чи самовдоволення. Не вагайтеся, зроби стрибок у самопізнання і дозвольте Місяцю розкрити вашу справжню природу! Подивіться на картинку і не замислюючись оберіть місяць. Ця миттєва інтуїц...

Цвітіння без меж: Названо натуральне добриво, яке змусить орхідею довго квітнути

неділя, 19 травень 2024, 8:56

Орхідея . це квіткова рослина, що вражає своєю красою і різноманітністю. Для того, щоб вона довго радувала своїм цвітінням, потрібно знати ефективні способи підживлення. Ця рослина належить до родини орхідних (Orchidaceae) і є однією з найбільш поширен...