Це варто знати всім! Як не можна заряджати телефон.

Користувачам смартфонів слід викорінювати три шкідливі звички, які призводять до швидкого зносу акумулятора смартфона, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Власникам гаджетів легко виробити звичку заряджати свій пристрій, яка здається нешкідливою, але насправді може негативно позначитися на довговічності та продуктивності вашої батареї, попередили експерти.

Першою шкідливою звичкою фахівці назвали зарядку смартфона в чохлі. Робити це не рекомендується, оскільки це здатне призвести до перегріву акумулятора і поломки роз'єму. Автори порекомендували знімати чохол під час заряджання телефону.

Використовувати швидку зарядку щодня — друга шкідлива для смартфона звичка. Якщо ваш смартфон постачається із зарядним пристроєм потужністю 40 Вт або вище, важливо не використовувати його щодня. Ця звичка може значно погіршити стан батареї всього за перший рік використання. Необхідно чергувати зарядки з повільнішим зарядним пристроєм, особливо якщо смартфон залишається на зарядці на ніч.

Третя шкідлива звичка — розряджати акумулятор нижче 5%. Ця звичка найгірша з усіх. Бо це сильно навантажує батарею, коли заряд падає з 10-15%. Якщо ви повторюєте цю звичку щодня, деградація вашої батареї буде набагато вищою, ніж зазвичай, попередили експерти. За їхніми словами, найкраще заряджати телефон, коли батарея перебуває на рівні 15-20%, але не нижче.

Творить дива! Вчені назвали найкорисніший продукт харчування

субота, 27 квітень 2024, 12:30

Дослідники з Університету Вільяма Патерсона в Нью-Джерсі зробили частину роботи за нас. Аналізуючи харчову цінність десятків продуктів і їхній вміст 17 основних поживних речовин, включно з клітковиною, вітаміном С, кальцієм, залізом і білком, вони вияв...

Лише спробуйте! Цей продукт зробить каву неймовірно смачною

субота, 27 квітень 2024, 12:28

Що додати до кави, щоб повністю розкрити й посилити смак цього неймовірного напою, передають Патріоти України. Жоден ранок не обходиться без кави, яка бадьорить, дає силу та піднімає настрій на цілий день. А щоб напій був насиченішим та ароматнішим, мо...