Мікрохвильовка - дуже потрібна річ на кухні, адже з нею значно економиться час. У ній можна приготувати навіть повноцінні страви всього за декілька хвилин. Але є й такі продукти, які мікрохвильовка може зіпсувати, передають Патріоти України
Які страви не варто готувати в мікрохвильовціЗапечені м'ясо та риба
Справа в тому, що продукт просто стане м'яким. Він наче звариться і не буде мати хрусткої скоринки.
МорепродуктиТака їжа після мікрохвильовки просто зсихається і втрачає свій ніжний смак.
Варені яйця
Продукт просто розірветься одразу, як ви відкриєте мікрохвильовку.
Сосиски низької якості
Якщо готувати очищену від плівки сосиску – вона деформується або навіть розтечеться. А дешева сосиска у плівці вибухне від перепаду температури.Рагу з овочів
В овочів абсолютно різний час приготування. Якісь готуються довше, якісь – швидше. Тому мікрохвильовка – не найкращий девайс для цього, адже продукти не вдасться рівномірно приготувати.
Смажена картопляКартопля в мікрохвильовці проста стане м'якою. Єдине, її потім просто можна доготувати на сковорідці – так вийде навіть смачніше.
Запіканки, які складаються з багатьох шарів і соусів
Багатошарові запіканки не вдасться приготувати в мікрохвильовці, тому що температура розподілиться нерівномірно.
Конфітюр
У мікрохвильовці конфітюр вийде не зовсім повноцінним, тому таким методом можна скористатись, якщо вже зовсім немає часу.Також страви з великою кількістю спецій можуть мати дуже різкий запах.
Нове дослідження показало, що іонізуюче випромінювання під час проведення комп’ютерної томографії може призвести до раку, передають Патріоти України. Щоб дізнатися, чи може комп’ютерна томографія викликати рак, науковці університету Каліфорнії у Сан-Фр...
Згідно з народними віруваннями, поява в будинку незнайомої кішки — це не просто випадковість, а важливий знак, сповнений певного значення. Незалежно від того, чи ви вірите в прикмети, особливості поведінки та колір несподіваного гостя можуть багато чог...