Мікрохвильовка - дуже потрібна річ на кухні, адже з нею значно економиться час. У ній можна приготувати навіть повноцінні страви всього за декілька хвилин. Але є й такі продукти, які мікрохвильовка може зіпсувати, передають Патріоти України
Які страви не варто готувати в мікрохвильовціЗапечені м'ясо та риба
Справа в тому, що продукт просто стане м'яким. Він наче звариться і не буде мати хрусткої скоринки.
МорепродуктиТака їжа після мікрохвильовки просто зсихається і втрачає свій ніжний смак.
Варені яйця
Продукт просто розірветься одразу, як ви відкриєте мікрохвильовку.
Сосиски низької якості
Якщо готувати очищену від плівки сосиску – вона деформується або навіть розтечеться. А дешева сосиска у плівці вибухне від перепаду температури.Рагу з овочів
В овочів абсолютно різний час приготування. Якісь готуються довше, якісь – швидше. Тому мікрохвильовка – не найкращий девайс для цього, адже продукти не вдасться рівномірно приготувати.
Смажена картопляКартопля в мікрохвильовці проста стане м'якою. Єдине, її потім просто можна доготувати на сковорідці – так вийде навіть смачніше.
Запіканки, які складаються з багатьох шарів і соусів
Багатошарові запіканки не вдасться приготувати в мікрохвильовці, тому що температура розподілиться нерівномірно.
Конфітюр
У мікрохвильовці конфітюр вийде не зовсім повноцінним, тому таким методом можна скористатись, якщо вже зовсім немає часу.Також страви з великою кількістю спецій можуть мати дуже різкий запах.
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...
Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...