Це відмінний варіант для перекусу! Картопляні ватрушки з куркою - оригінальна і проста страва

Така страва припаде до смаку всім, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • картопля — 0,5 кг
  • борошно — 2 столові ложки
  • яйце — 1 штука
  • сіль — 0.5 чайної ложки
  • твердий сир — 100 г
  • зелень за смаком

Для начинки:

  • курячий фарш — 250 г
  • майонез — 1 столова ложка
  • цибуля — 2 головки
  • спеції за смаком
  • часник за смаком

Приготування:

  1. Фарш обсмажуємо разом із цибулею, потім додаємо спеції, трохи часнику і майонез.
  2. Відварюємо картоплю в підсоленій воді до готовності, потім зливаємо воду і розминаємо.
  3. Додаємо в картопляне пюре яйце, борошно і зелень.
  4. Охолоджуємо картопляну масу і ділимо на шматочки.
  5. Формуємо невеликі коржі, викладаємо на змащене деко, застелене пергаментом.
  6. Змащуємо кожен коржик збитим яйцем, зверху викладаємо начинку і посипаємо тертим сиром.
  7. Випікаємо при 160 С протягом 15 хвилин.

Смачного!

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...

ТОП-2 помилки, через які свиняча печінка виходить жорсткою та гіркою

четвер, 21 листопад 2024, 16:12

Не кожна господиня назве смажену свинячу печінку своєю фірмовою стравою, оскільки цей продукт далеко не завжди виходить смачним. За відсутності досвіду приготування, печінка не тільки може гірчити, а й виходить надмірно жорсткою, що псує все враження п...