Це вирішує все! Додайте один інгредієнт у дріжджове тісто - і випічка вийде повітряною і м'якою

Якщо додати до складу дріжджового тіста для пиріжків оцет, воно стане просто чарівним. Цим секретом володіє небагато людей, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Таке тісто піднімається просто розкішно, виходить пористим, м'яким, ніжним. Навіть із найпростішою начинкою пиріжки з нього випікаються чарівними.

Інгредієнти: 300 мілілітрів трохи прогрітого молока, 1 куряче яйце, 7 грамів сухих дріжджів, 1 столова ложка цукрового піску, 1 чайна ложка солі, 2 чайні ложки яблучного оцту, приблизно 550 грамів пшеничного борошна, 40 грамів вершкового масла.

Трохи прогріваємо молоко, кладемо в нього дріжджі та розмішуємо. Потім вбиваємо куряче яйце, солимо, просіюємо до складу борошно. Замішуємо тісто.

Поки замішуємо тісто, додаємо олію та оцет, накриваємо харчовою плівкою або рушником. Ставимо в тепле місце підніматися. Тісто збільшується в розмірі дуже активно, майже вдвічі, притискаємо його рукою і робимо пиріжки.

Ці три чарівні риси можуть видати маніпулятора за лічені хвилини

понеділок, 1 грудень 2025, 12:12

Маніпулятори вміло приховують свої справжні наміри. Спершу вони здаються дружніми, приємними та турботливими, але насправді кожен їхній крок спрямований на контроль і експлуатацію. Експерти радять звертати увагу на три риси, які на перший погляд вигляд...

Городникам на замітку! Як зберегти врожай цибулі до весни за допомогою… крейди

понеділок, 1 грудень 2025, 11:30

Щоб вирощена цибуля пролежала до весни, потрібно правильно зберігати урожай. По-перше, цибулини мають бути повністю сухими, щільними, без пошкоджень та слідів гнилі, передають Патріоти України. Зберігати також потрібно у сухому приміщенні. Й забезпечит...