Це загрожує купою неприємностей! Не використовуйте Wi-Fi в готелі, не перевіривши одне налаштування

Наявність бездротового інтернету в готелі - одна з головних вимог гостей, які зупинилися на ніч в чужій країні або на повноцінну відпустку в курортному місті. Однак цим часто користуються хакери, щоб ошукати відвідувачів і вкрасти їхні особисті дані, передають Патріоти України.

Експерт з кібербезпеки розповів редакторам Mirror, яке налаштування на телефоні, планшеті чи ноутбуці може вберегти від неприємностей. Перевірити його потрібно до того, як туристи підключаться до чужої мережі.

Хакери можуть використовувати вразливі місця кібербезпеки готелю кількома способами, щоб отримати доступ до паролів та особистих даних гостей, попередив експерт. Зокрема, це стосується мережі Wi-Fi.Слід остерігатися використання будь-якої загальнодоступної мережі без спеціальних налаштувань. Наприклад, важливо вимкнути функцію автоматичного підключення до будь-якого незапароленого Wi-Fi, яку зазвичай вмикають для зручності.

Справа в тому, що хакери можуть створювати "клон" мережі готелю, щоб люди випадково до нього підʼєднувалися. Важливо уважно перевірити назву та пароль від мережі на стійці реєстрації.

"Увімкніть антивірус або брандмауер на своєму смартфоні чи ноутбуці перед входом у будь-яку систему, щоб створити додатковий рівень захисту", – порадив професіонал.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...