
Лікар-інфекціоніст Світлана Іщенко розповіла про те, що буде з організмом, якщо позбавити його цукру та продуктів, які його містять, передають Патріоти України.
«Не хвилюйтеся, глюкозу ви отримаєте з багатьох інших джерел: круп, овочів і фруктів», — пише лікар.
За словами лікаря, через 2 дні відбудуться поліпшення у травленні, почнуть відступати проблеми із запорами та діареєю. Тяга до цукру почне пропадати через зміни у смакових рецепторах.
Через 7 днів покращиться стан шкіри, зменшаться набряки та жирний блиск. При цьому покращиться сон, додасться енергії. Через 10 днів зазвичай нормалізується артеріальний тиск, починає знижуватись зайва вага.
“Дивно, але ви почнете відчувати смак продуктів: природну насолоду від каш, звичайних овочів і тим більше фруктів”, – уточнює лікар.
За 30 днів відбудеться закріплення попередніх результатів. Вага знизиться в середньому на 2-4 кг, вугрові висипання, за наявності, зменшаться.
«Завжди спостерігається підвищення інтелектуальної активності. Деякі відзначають підвищення лібідо. Збільшиться кількість корисних бактерій у кишечнику, що потягне вгору імунітет», – пише Іщенко.
Через 60-90 днів відбудеться суттєва нормалізація ваги (втрачається до 10 кг).
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...