Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України.

Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаючи на це багато часу. Ваша підсвідомість розкриє таємниці вашого минулого життя.

  1. У минулому ви були мудрецем. Ваш життєвий досвід допомагав людям знайти вірний шлях у житті. Ви вірили в силу любові, тому були вільні від різних упереджень.
  2. В історію ви увійшли як могутній, але цілком доброзичливий правитель. Про вас складали легенди, і ви напевне увійшли в історію для майбутніх поколінь. Напевно ви читали про себе у підручниках історії.
  3. Своє минуле життя ви прожили воїном і померли по полі бою.
  4. У минулому житті ви були вченим і здійснювали неймовірні відкриття. Вас і зараз тягне до всього нового, і ви намагаєтеся зрозуміти, як влаштований світ.
  5. У минулому житті ви були художником. Ваша здатність бачити найдрібніші деталі в оточуючих вас речах допомагала вам створювати шедеври.
  6. У минулому житті ви були вчителем. Ви несли людям знання і ділилися з ними своєю життєвою мудрістю

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...