Це зіпсує котлети! Ніколи не додавайте ці три інгредієнти

Котлети - одна з найситніших і найсмачніших м'ясних страв, яку вміє готувати практично кожна господиня. Для того, щоб страва була соковитою та м'якою, кулінари радять готувати їх із двох видів фаршу. Але дуже часто котлети виходять не смачними, забитими і під час смаження розпадаються через те, що основа неправильно приготована, передають Патріоти України

Редакція FoodOboz вибрала для вас список із трьох інгредієнтів, які не потрібно додавати в основу для котлет, щоб не зіпсувати їх.

1. Цибуля

Цибулю часто додають до котлет для пікантного смаку, але часто вона пригоряє при смаженні котлет і дає неприємний присмак страві.

2. Борошно

Якщо ви надто багато додасте його при приготуванні страви, котлети будуть жорсткими та забитими. Вони втратять соковитість і будуть не м'якими та не смачними.

3. Свіжий білий хліб

М'який, свіжий батон зробить котлети сухими. Найкраще використовувати розмочені панірувальні сухарі, які можна зробити з черствого буханця хліба, розмоченого у звичайній воді, не в молоці.

Порада: фарш для котлет найкраще відбити і залишити постояти 10-15 хвилин, щоб котлети були соковитими та смачними.

Все просто! Чим вивести вапняний наліт з чайника - єнатуральний засіб без оцту та лимона

вівторок, 25 лютий 2025, 16:30

Вапняний наліт у чайнику нешкідливий, але він може спричинити неприємний смак ваших гарячих напоїв. Він спричинений випаровуванням жорсткої води, яка залишає після себе такі мінерали, як карбонат кальцію та магнію, передають Патріоти України. Більшість...

А ви це знали? Чому каву п'ють з холодною водою

вівторок, 25 лютий 2025, 13:09

У багатьох кав’ярнях і ресторанах разом із кавою подають склянку холодної води, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вода, що подається разом із кавою, виконує кілька важливих функцій. Одна з них: відновлення чутливості смакових рецепторів. ...