Це зіпсує котлети! Ніколи не додавайте ці три інгредієнти

Котлети - одна з найситніших і найсмачніших м'ясних страв, яку вміє готувати практично кожна господиня. Для того, щоб страва була соковитою та м'якою, кулінари радять готувати їх із двох видів фаршу. Але дуже часто котлети виходять не смачними, забитими і під час смаження розпадаються через те, що основа неправильно приготована, передають Патріоти України

Редакція FoodOboz вибрала для вас список із трьох інгредієнтів, які не потрібно додавати в основу для котлет, щоб не зіпсувати їх.

1. Цибуля

Цибулю часто додають до котлет для пікантного смаку, але часто вона пригоряє при смаженні котлет і дає неприємний присмак страві.

2. Борошно

Якщо ви надто багато додасте його при приготуванні страви, котлети будуть жорсткими та забитими. Вони втратять соковитість і будуть не м'якими та не смачними.

3. Свіжий білий хліб

М'який, свіжий батон зробить котлети сухими. Найкраще використовувати розмочені панірувальні сухарі, які можна зробити з черствого буханця хліба, розмоченого у звичайній воді, не в молоці.

Порада: фарш для котлет найкраще відбити і залишити постояти 10-15 хвилин, щоб котлети були соковитими та смачними.

​Як скласти НМТ-2025 на високий бал: викладачі JustSmart розповіли, що підвело учасників минулого року

четвер, 27 березень 2025, 18:41

За інформацією українського центра оцінювання якості освіти, у 2024 році 40 753 учасників (14,4%) не подолали поріг НМТ. Особливо складною виявилася математика, що змусило багатьох переглянути свої підходи до підготовки. Щоб уникнути подібних помилок у...

Не робіть помилок! ТОП-8 харчових звичок, які можуть ускладнити ваш сон

четвер, 27 березень 2025, 17:50

Раціон може сильно впливати на якість вашого сну, особливо якщо ви любите з’їсти зайвого перед сном. Це може порушити процес травлення та змусити ваше тіло працювати більше, що впливає на глибину сну та якість відпочинку, передають Патріоти України. Що...