Це зіпсує котлети! Ніколи не додавайте ці три інгредієнти

Котлети - одна з найситніших і найсмачніших м'ясних страв, яку вміє готувати практично кожна господиня. Для того, щоб страва була соковитою та м'якою, кулінари радять готувати їх із двох видів фаршу. Але дуже часто котлети виходять не смачними, забитими і під час смаження розпадаються через те, що основа неправильно приготована, передають Патріоти України

Редакція FoodOboz вибрала для вас список із трьох інгредієнтів, які не потрібно додавати в основу для котлет, щоб не зіпсувати їх.

1. Цибуля

Цибулю часто додають до котлет для пікантного смаку, але часто вона пригоряє при смаженні котлет і дає неприємний присмак страві.

2. Борошно

Якщо ви надто багато додасте його при приготуванні страви, котлети будуть жорсткими та забитими. Вони втратять соковитість і будуть не м'якими та не смачними.

3. Свіжий білий хліб

М'який, свіжий батон зробить котлети сухими. Найкраще використовувати розмочені панірувальні сухарі, які можна зробити з черствого буханця хліба, розмоченого у звичайній воді, не в молоці.

Порада: фарш для котлет найкраще відбити і залишити постояти 10-15 хвилин, щоб котлети були соковитими та смачними.

Є вимоги: Яку суму можна перевозити через кордон у 2025 році

вівторок, 13 травень 2025, 12:36

Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...

Бережіться! Названо симптоми деменції, які можна сплутати з інсультом

вівторок, 13 травень 2025, 10:50

Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...