Власник зірки Мішлен і ведучий британського кулінарного шоу Маркус Ворінг розповів про помилки, які всі допускають у приготуванні пюре. Використовуючи ці поради, ви зможете приготувати ідеальне картопля пюре, зазначають Патріоти України.
Багато людей не приділяють належної уваги нарізці картоплі. Шеф-кухар розповів, що велике значення має розмір кубиків картоплі - вони повинні бути однаковими. Якщо нарізати картоплю нерівномірно, то дрібні шматочки будуть переварені і пюре вийде водянистим і несмачним.
Картоплю не можна варити на великому вогні, це негативно позначається на консистенції страви. Ворінг радить кидати картоплю у підсолену воду і варити її на повільному вогні.
Часто картоплю починають подрібнювати відразу після приготування. Кухар каже, що після закінчення варіння необхідно злити воду з каструлі і дати пюре "відпочити" протягом п'яти хвилин. І тільки потім починайте товкти картоплю з додаванням вершкового масла, зелені та спецій за смаком.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...