Власник зірки Мішлен і ведучий британського кулінарного шоу Маркус Ворінг розповів про помилки, які всі допускають у приготуванні пюре. Використовуючи ці поради, ви зможете приготувати ідеальне картопля пюре, зазначають Патріоти України.
Багато людей не приділяють належної уваги нарізці картоплі. Шеф-кухар розповів, що велике значення має розмір кубиків картоплі - вони повинні бути однаковими. Якщо нарізати картоплю нерівномірно, то дрібні шматочки будуть переварені і пюре вийде водянистим і несмачним.
Картоплю не можна варити на великому вогні, це негативно позначається на консистенції страви. Ворінг радить кидати картоплю у підсолену воду і варити її на повільному вогні.
Часто картоплю починають подрібнювати відразу після приготування. Кухар каже, що після закінчення варіння необхідно злити воду з каструлі і дати пюре "відпочити" протягом п'яти хвилин. І тільки потім починайте товкти картоплю з додаванням вершкового масла, зелені та спецій за смаком.
Вам здається, що ви чудова людина? Можливо, оточення думає інакше! Простий тест допоможе дізнатися, які ваші риси викликають відторгнення у інших. Просто оберіть улюблений фрукт - і дізнайтеся правду, яка вас може здивувати або навіть шокувати, передаю...
Кожна жінка мріє про ідеальну домівку - стильну, затишну та доглянуту. Але, як попереджають експерти, намагання прикрасити квартиру іноді лише погіршують ситуацію. Дизайнер інтер’єрів Даніель Уфланд назвав три речі, які негайно варто прибрати з дому, я...