Це зіпсує все! Названо інгредієнт, який не можна додавати у плов

Плов - дуже ситна страва з рису, про яку знає кожна українська господиня. Традиційно туди додають багато спецій та м'яса. Також, дуже часто кладуть один простий інгредієнт, але він лише псує страву, передають Патріоти України.

Тому редакція FoodOboz розповість, що не варто додавати у плов. Постраждають і смак, і зовнішній вигляд.

Що важливо врахувати

Зверніть увагу на те, що плов повинен не варитись, а саме тушкуватись на повільному вогні з достатньою кількістю м'яса. Рис не має вийти сухим, тому жир обов'язковий для такої страви.

Який інгредієнт зайвий

Мова йде про томатну пасту, яку дуже часто люблять додавати у плов. Багато людей переконані, що страва буде смачнішою, але це помилка. Через томатну пасту рис просто перетвориться в кашу і почне злипатись.

Якщо ви хочете додати страві томатного смаку – можете використати сушені томати.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...