Це зіпсує все! Названо інгредієнт, який не можна додавати у плов

Плов - дуже ситна страва з рису, про яку знає кожна українська господиня. Традиційно туди додають багато спецій та м'яса. Також, дуже часто кладуть один простий інгредієнт, але він лише псує страву, передають Патріоти України.

Тому редакція FoodOboz розповість, що не варто додавати у плов. Постраждають і смак, і зовнішній вигляд.

Що важливо врахувати

Зверніть увагу на те, що плов повинен не варитись, а саме тушкуватись на повільному вогні з достатньою кількістю м'яса. Рис не має вийти сухим, тому жир обов'язковий для такої страви.

Який інгредієнт зайвий

Мова йде про томатну пасту, яку дуже часто люблять додавати у плов. Багато людей переконані, що страва буде смачнішою, але це помилка. Через томатну пасту рис просто перетвориться в кашу і почне злипатись.

Якщо ви хочете додати страві томатного смаку – можете використати сушені томати.

ТОП-5 найкращих трав'яних чаїв для сну - і як правильно їх заварювати

неділя, 20 липень 2025, 19:06

Якщо ви важко засинаєте, варто додати до вечірнього ритуалу трав’яні чаї, які допомагають розслабитись і покращують якість сну. Ми поговорили з дієтологинею Лорі Райт та сертифікованим сомельє чаю Джі Чо, щоб дізнатись, які чаї справді працюють і як їх...

Гучно, незручно і без сну: Де в літаку найгірше сидіти - пояснює стюардеса

неділя, 20 липень 2025, 18:45

Колишня працівниця авіакомпанії British Airways Джейн Хоукс поділилася практичними порадами для тих, хто хоче уникнути джетлагу та виснаження після тривалого перельоту. І головне - вона пояснила, якого місця в салоні літака краще уникати. Про це пише в...