Це зіпсує все! Названо інгредієнт, який не можна додавати у плов

Плов - дуже ситна страва з рису, про яку знає кожна українська господиня. Традиційно туди додають багато спецій та м'яса. Також, дуже часто кладуть один простий інгредієнт, але він лише псує страву, передають Патріоти України.

Тому редакція FoodOboz розповість, що не варто додавати у плов. Постраждають і смак, і зовнішній вигляд.

Що важливо врахувати

Зверніть увагу на те, що плов повинен не варитись, а саме тушкуватись на повільному вогні з достатньою кількістю м'яса. Рис не має вийти сухим, тому жир обов'язковий для такої страви.

Який інгредієнт зайвий

Мова йде про томатну пасту, яку дуже часто люблять додавати у плов. Багато людей переконані, що страва буде смачнішою, але це помилка. Через томатну пасту рис просто перетвориться в кашу і почне злипатись.

Якщо ви хочете додати страві томатного смаку – можете використати сушені томати.

Справжній прорив! Нова дієта може знизити ризик деменції на 25% та уповільнити старіння

субота, 28 червень 2025, 18:05

Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...

Розставлено крапки над "і": Чи дійсно дерев’яні ложки небезпечно використовувати на кухні

субота, 28 червень 2025, 17:38

Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...