Це зіпсує все! Названо інгредієнт, який не можна додавати у плов

Плов - дуже ситна страва з рису, про яку знає кожна українська господиня. Традиційно туди додають багато спецій та м'яса. Також, дуже часто кладуть один простий інгредієнт, але він лише псує страву, передають Патріоти України.

Тому редакція FoodOboz розповість, що не варто додавати у плов. Постраждають і смак, і зовнішній вигляд.

Що важливо врахувати

Зверніть увагу на те, що плов повинен не варитись, а саме тушкуватись на повільному вогні з достатньою кількістю м'яса. Рис не має вийти сухим, тому жир обов'язковий для такої страви.

Який інгредієнт зайвий

Мова йде про томатну пасту, яку дуже часто люблять додавати у плов. Багато людей переконані, що страва буде смачнішою, але це помилка. Через томатну пасту рис просто перетвориться в кашу і почне злипатись.

Якщо ви хочете додати страві томатного смаку – можете використати сушені томати.

Це може здивувати! ТОП-15 ранкових звичок, які сповільнюють ваш метаболізм

вівторок, 28 жовтень 2025, 18:30

Кожен ранок - це шанс задати темп усьому дню. Те, що ви робите у перші години після пробудження, безпосередньо впливає на швидкість метаболізму, рівень енергії та здатність спалювати жир, передають Патріоти України. Невинні, на перший погляд, звички – ...

Психологічний тест: Яку тварину побачили першою - це розкриє ваші приховані риси

вівторок, 28 жовтень 2025, 17:50

Психологічні тести, що визначають особистість, є потужним інструментом для самопізнання, допомагаючи краще зрозуміти власні внутрішні мотиви та поведінкові патерни. Вони корисні, оскільки можуть розкрити приховані риси характеру, про які ми самі не зав...