Це зіпсує все! Названо інгредієнт, який не можна додавати у плов

Плов - дуже ситна страва з рису, про яку знає кожна українська господиня. Традиційно туди додають багато спецій та м'яса. Також, дуже часто кладуть один простий інгредієнт, але він лише псує страву, передають Патріоти України.

Тому редакція FoodOboz розповість, що не варто додавати у плов. Постраждають і смак, і зовнішній вигляд.

Що важливо врахувати

Зверніть увагу на те, що плов повинен не варитись, а саме тушкуватись на повільному вогні з достатньою кількістю м'яса. Рис не має вийти сухим, тому жир обов'язковий для такої страви.

Який інгредієнт зайвий

Мова йде про томатну пасту, яку дуже часто люблять додавати у плов. Багато людей переконані, що страва буде смачнішою, але це помилка. Через томатну пасту рис просто перетвориться в кашу і почне злипатись.

Якщо ви хочете додати страві томатного смаку – можете використати сушені томати.

Можна сміливо смакувати! Учені назвали смачні солодощі, які можуть подовжити життя на 20 років

понеділок, 28 квітень 2025, 12:23

Виявляється, солодощі можуть бути не лише смачними, а й надзвичайно корисними для здоров’я людини. Існує один солодкий продукт, який здатен помітно подовжити життя. Про це пише ресурс Strona Zdrowia, передають Патріоти України. Швейцарські дослідники ...

Дачникам на замітку! Чому не можна розпушувати ґрунт на грядці з огірками

понеділок, 28 квітень 2025, 11:49

Огірки мають поверхневу кореневу систему, для них розпушування — це великий ризик. Адже корені культури можуть пошкодитися, що сповільнить її зростання та розвиток. Тому від цієї процедури краще відмовитися. Однак досвідчені городники знають, чим замін...