Це зіпсує все! Названо помилки у макіяжі, які вас старять

Чи замислювалися ви колись, чи не старить вас те, як ви робите свій макіяж? Можливо, ви любите яскраві тони косметики або уникаєте використання кремових продуктів, тому що думали, що вони виглядатимуть занадто жирними? Візажисти розповіли MailOnline, які помилки краси можуть зробити вас старшими. Та розкрили секрети, що робити натомість і якої косметики та звичок варто уникати, передають Патріоти України.

Відмовтеся від важкого макіяжу

Візажистка Нідія Фігероа запропонувала жінкам більш зрілого віку для догляду за шкірою використовувати тоновані зволожувальні креми широкого спектра дії від прозорого до середнього покриття, які не підкреслюють текстуру.

Інша візажистка із Нью-Йорка Дріта Палєві сказала, що найбільшою помилкою, яку вона помітила, є використання та нанесення великої кількості макіяжу, що призводить до того, що він виглядає безладно. Натомість вона рекомендує підготувати та зволожити шкіру відповідно до вашого типу шкіри та використовувати макіяж з ідеєю "менше – це краще". На її думку, важку основу варто замінити прозорою, та наносити її лише на ті місця, де це необхідно.

"Ключ до молодості шкіри – це сяйво, а матове або пудрове покриття позбавляє цього ефекту. Важкі основи можуть дуже легко підкреслити тонкі лінії та зморшки", – каже вона.

Роуз-Марі Свіфт, легендарна зіркова візажистка, віддає перевагу тонованому зволожувальному крему або легкому тональному крему, нанесеному мокрою губкою.

Поміняйте пудру на крем

Ви можете подумати, що з віком краще уникати продуктів на основі крему, але ці візажистки кажуть, що насправді найкраще використовувати саме їх для здорового сяйва шкіри.

"Уникайте використання занадто великої кількості пудрових продуктів, оскільки цей тип обробки має тенденцію підкреслювати тонкі зморшки. Для зрілої шкіри найкраще підходять кремові та рідкі продукти, які нададуть вам яскравого відтінку, який зараз у тренді", – пояснює Дріта Палєві.

Візажистка Роуз-Марі Свіфт говорить, що з віком шкіра стає сухішою, тому продукти на основі крему є обов’язковими для зрілої шкіри.

"Креми забезпечують додаткове зволоження, і при мінімальному нанесенні вони можуть скоротити вік шкіри на роки. Зрілим жінкам завжди потрібна зволоженість, тому що здорова, зволожена шкіра – це красива шкіра", – уточнює вона, і додає, що також варто і рум’яна замінити на кремові.

Відкрийте очі

Нідія Фігероа вважає, що носіння штучних вій було однією з найбільших помилок, які могли зробити літні жінки. Вона пояснює, що хоча вії – це чудовий спосіб відкрити око, але якщо ви виберете накладні вії, які занадто важкі або довгі, вони додадуть вам віку.

Ще одним способом відкрити очі візажисти називають уникання холодних відтінків або використання їх у помірних кількостях. Натомість візажистка пропонує використовувати матовий відтінок на внутрішніх куточках очей, щоб відкрити їх без перебільшення.

Роуз-Марі Свіфт також вважає, що важкі вії старять жінок, тому що вони виглядають несправжніми й лише зроблять ваші повіки важчими.

"Якщо ви використовуєте накладні вії, найкраще накладати вії, які не на смужці. Візьміть більш реалістичну пару вій, розріжте їх на частини та нанесіть ці частини окремо", – дає пораду вона.

Тримайте брови густими

Знаменитий фахівець із брів Джоуї Хілі з Нью-Йорка сказав, що надто тонкі брови можуть ввести в оману – часто вважають, що вони підтягують, але насправді тонкі брови можуть додати вам віку.

"З віком брови стають тоншими, особливо спереду та на хвостиках, і також вони сивіють, що буде створювати рідкісний, плямистий вигляд", – пояснив він і додав, що зберігання густоти брів надає відчуття молодості, подібно до того, як трохи рум’ян надає природний, молодий рум’янець зрілій шкірі.

ТОП-2 помилки, через які свиняча печінка виходить жорсткою та гіркою

четвер, 21 листопад 2024, 16:12

Не кожна господиня назве смажену свинячу печінку своєю фірмовою стравою, оскільки цей продукт далеко не завжди виходить смачним. За відсутності досвіду приготування, печінка не тільки може гірчити, а й виходить надмірно жорсткою, що псує все враження п...

Творить дива! Названо ягоду, яка допомагає думати швидше і зберігає здоров’я мозку

четвер, 21 листопад 2024, 13:00

Їжа впливає на роботу мозку, підтримуючи або погіршуючи пам’ять та когнітивні функції. Зокрема, додавання до раціону ягід журавлини може сприяти збереженню гостроти розуму та підтримки мозку у зрілому віці, передають Патріоти України. Про це свідчить д...