Бульйон - найкраща легка та корисна страва, яку фахівці рекомендують їсти всім, особливо при застудних захворюваннях. Найважливіше - правильно готувати бульйони, щоб не зіпсувати смак страви, а саме: правильно додавати м'ясо та овочі, а найголовніше - солити страву,
Як вибрати м'ясо для бульйону
Найсмачніший бульйон на думку кулінарів, виходить із курячого м'яса. Він легкий, наваристий, але при цьому не жирний. Для цього потрібно добре помити гомілки, викласти в каструлю, додати часник, лавровий лист, перець і варити 20-30 хвилин, дістати м'ясо та всі овочі та спеції і лише після додати сіль.
Як правильно солити бульйон, щоб не зіпсувати смак
Кулінари уточнюють, що бульйони не можна солити під час варіння, оскільки сіль не дасть інгредієнтам та спеціям повністю розкрити свій аромат та смак.Сіль у бульйон потрібно додавати тільки в самому кінці, після того, як усі овочі та м'ясо добре зваряться. Обов'язково потрібно дістати м'ясо та овочі, процідити бульйон, м'ясо та овочі можна викласти в миску, якщо ви так любите, та залити прозорим, запашним бульйоном
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...