
Бульйон - найкраща легка та корисна страва, яку фахівці рекомендують їсти всім, особливо при застудних захворюваннях. Найважливіше - правильно готувати бульйони, щоб не зіпсувати смак страви, а саме: правильно додавати м'ясо та овочі, а найголовніше - солити страву,
Як вибрати м'ясо для бульйону
Найсмачніший бульйон на думку кулінарів, виходить із курячого м'яса. Він легкий, наваристий, але при цьому не жирний. Для цього потрібно добре помити гомілки, викласти в каструлю, додати часник, лавровий лист, перець і варити 20-30 хвилин, дістати м'ясо та всі овочі та спеції і лише після додати сіль.
Як правильно солити бульйон, щоб не зіпсувати смак
Кулінари уточнюють, що бульйони не можна солити під час варіння, оскільки сіль не дасть інгредієнтам та спеціям повністю розкрити свій аромат та смак.Сіль у бульйон потрібно додавати тільки в самому кінці, після того, як усі овочі та м'ясо добре зваряться. Обов'язково потрібно дістати м'ясо та овочі, процідити бульйон, м'ясо та овочі можна викласти в миску, якщо ви так любите, та залити прозорим, запашним бульйоном
Якщо посудомийна машина почала погано мити, це може бути наслідком кількох причин. Найчастіше винен забруднений фільтр або форсунки - на них накопичуються залишки їжі, жир чи накип, через що вода розбризкується слабко. Варто зняти та промити фільтри пі...
Православне свято 9 листопада за новим календарем (22 листопада за старим) - день пам'яті чудотворної ікони Божої Матері "Скоропослушниця", що знаходиться на горі Афон, у монастирі Дохіар, нагадують Патріоти України. За юліанським календарем - день пам...