Як, купуючи в магазині мандарини, не помилитись та відрізнити солодкі мандарини від кислих, читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України.
Новорічні свята завжди пахнуть мандаринками та апельсинками. Солодким буде, найімовірніше, стиглий мандарин. Щоб вибрати солодкий мандарин і не помилитись, достатньо придивитись до зовнішніх ознак.
Отже, якщо підсумувати, вибирайте лише мандарини інтенсивного оранжевого кольору. Бліді, жовті чи навіть зелені навряд, чи будуть смачними. Шкіра не повинна бути занадто товстою у цього фрукта, але якщо вона дуже тонка, то мандарини важко очистити від шкірки.
Якщо фрукт помітно важкий, коли взяти його у руки, це добрий знак. У ньому багато соку. Ідеально стиглі фрукти також мають приємний і виразний аромат, округлої форми. Смачні мандарини також пружні, але не жорсткі. Не беріть м'які мандарини, будь-які ушкодження впливають на якість цитрусового.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...