Цей омлет освіжить ваші звичні сніданки і вечері: Рецепт від української моделі

Ідеальний варіант для перекусу омлет. І якщо вам набридли заїжджені його варіації, ділимося рецептом від переможниці "Супер Топ-модель по-українськи" Тані Брик, передають Патріоти України.

"Часто мій день починається з омлету. Готувати його дуже просто, а виходить смачно і корисно. До речі, перед готуванням раджу випити склянку води - це полегшить роботу травних органів", - зазначила переможниця модельного реаліті Нового каналу.

Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;
  • гриби - 100 г;
  • тофу - 300 г;
  • цибуля - 0,5 шт.;
  • сіль, спеції - за смаком;
  • масло для смаження.

Спосіб приготування омлету з грибами і тофу

  1. Очистіть цибулю і наріжте її кубиками. Гриби промийте в холодній воді й наріжте дрібними шматочками.
  2. Натріть тофу на крупній тертці.
  3. Розігрійте олію на сковороді (Таня вважає за краще використовувати олію з кісточок авокадо, але можете взяти будь-яку іншу, на свій смак), трохи обсмажте на ній цибулю, потім додайте тофу і гриби. Смажте близько 5-7 хвилин на середньому вогні.
  4. У глибокій тарілці збийте яйця, після цього влийте їх у сковороду до грибів, цибулі та тофу. Додайте сіль і спеції за смаком, доведіть до готовності. Подавати можна разом із половинкою авокадо. Смачного!

Без тертя і мийки: Як за 5 хвилин очистити витяжку від багаторічного жиру

субота, 2 серпень 2025, 13:05

Фільтри витяжки накопичують жир під час готування - це їхня основна функція. Але з часом вони настільки закупорюються, що перестають ефективно працювати, передають Патріоти України. Фахівці радять чистити витяжні фільтри кожні 2–3 місяці, а якщо ви час...

Бережіться! Ці звичні речі у спальні можуть викликати рак і гормональні збої, - експерт із Гарварду

субота, 2 серпень 2025, 11:56

Старі подушки, синтетичні освіжувачі повітря та зношені матраци можуть отруювати ваше життя щодня, поки ви нічого не підозрюєте. Про це попереджає гастроентеролог та випускник Гарварду доктор Саураб Сетхі, який нині працює у Каліфорнії. Його відео на I...