Цей пиріг сподобається навіть тим, хто не любить сир! Завжди вдається - його люблять діти

Сьогодні на десерт пропонуємо приготувати королівську ватрушку з какао . Випічка виходить ніжною, повітряною, ароматною і незрівнянно смачною, передають Патріоти України.

Начинка ватрушки чимось нагадує суфле або пудинг, а смак набагато яскравіше, ніж у звичайній сирної запіканки. Ми впевнені, що вона сподобається навіть тим, хто сир особливо не шанує!

Ватрушка в мультиварці

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА

  • 2 яйця
  • 0,5 ст. цукру
  • 1 ст. сметани
  • 0,5 ч. л. соди
  • 1 ст. борошна
  • 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
  • 2-3 ст. л. какао

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ сирної начинки

  • 500 г сиру середньої жирності
  • 0,5 ст. цукру
  • 3 ст. л. крохмалю або манки
  • 3 яйця

Приготування

  • Спершу приготуй тісто. Збий в піну яйця з цукром, додай сметану, соду (можна не гасити) і вершкове масло, ретельно все перемішати.
  • Обережно поклади просіяне борошно і какао, ще раз перемішати.
  • В окремім глибокім посуді змішай всі інгредієнти для начинки. У тебе повинна вийти густа кремоподібна маса, якщо вона виходить сухуватою, додай 1-2 ст. л. сметани.
  • Чашу мультиварки змасти вершковим маслом, вилий в неї шоколадне бісквітне тісто . Зверху по центру обережно пклади сирну начинку. Не розмішуй, начинка сама розіллється рівномірно.
  • У режимі «Випічка» (зазвичай це 140 ° С, але ти орієнтуйся на параметри свого електроприладу) ватрушка буде пектися приблизно 1 годину 15 хвилин. Готовність пирога перевір зубочисткою.
  • Вимкни мультиварку і дай пирогу постояти під закритою кришкою 5-10 хвилин. Найзручніше витягувати випічку за допомогою чаші для варіння на пару.
  • В мультиварці цей чудовий десерт готується швидко і легко. Якщо ти ще не обзавелася на кухні такою помічницею, випікати сирний пиріг у звичайній духовці при температурі 180 ° С приблизно 40-50 хвилин, не відкриваючи дверцята перші 20 хвилин. Далі перевіряй готовність зубочисткою. Витягни пиріг з форми тільки після його повного остигання.
Джерело: poradu.pp.ua

Секрет італійців: Чому варто пити каву з лимоном щоранку

середа, 13 серпень 2025, 18:45

Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...

Кава натщесерце: Як вона впливає на ваш кишківник - наукове пояснення

середа, 13 серпень 2025, 18:12

Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...