Салат "Олів'є" кожна господиня готує по-своєму, але є базовий набір інгредієнтів, які і дають своїм поєднанням унікальний смак новорічної страви. А поки ми чекаємо свят, пропонуємо поекспериментувати, додавши в наш салат один секретний інгредієнт. Про це пише MY, зазначають Патріоти України.
Куряче філе або стегна відваріть у воді з лавровим листом, остудіть і поріжте на дрібні шматочки. Картоплю, моркву і яйця помийте, відваріть, почистіть і поріжте кубиками.У мисці змішайте картоплю, яйця, моркву, м'ясо.
На дрібній тертці натріть плавлений сир і додайте в салат. З зеленого горошку злийте рідину і відправте його в салат. Огірки наріжте дрібними шматочками, цибулю почистіть, пошинкуйте, додайте все в салатник і добре перемішайте. За смаком можна трохи підсолити і заправити все сметаною або майонезом - в залежності від ваших уподобань.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...