Салат "Олів'є" кожна господиня готує по-своєму, але є базовий набір інгредієнтів, які і дають своїм поєднанням унікальний смак новорічної страви. А поки ми чекаємо свят, пропонуємо поекспериментувати, додавши в наш салат один секретний інгредієнт. Про це пише MY, зазначають Патріоти України.
Куряче філе або стегна відваріть у воді з лавровим листом, остудіть і поріжте на дрібні шматочки. Картоплю, моркву і яйця помийте, відваріть, почистіть і поріжте кубиками.У мисці змішайте картоплю, яйця, моркву, м'ясо.
На дрібній тертці натріть плавлений сир і додайте в салат. З зеленого горошку злийте рідину і відправте його в салат. Огірки наріжте дрібними шматочками, цибулю почистіть, пошинкуйте, додайте все в салатник і добре перемішайте. За смаком можна трохи підсолити і заправити все сметаною або майонезом - в залежності від ваших уподобань.
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...