Цей тест виявить ваш найглибший страх! Що ви побачили першим

Оптична ілюзія розкриє ваші найглибші страхи за лічені секунди. Ножі, гусениці, метелики та павутиння мають одну спільну рису: вони вказують на тривоги. Що діється у вашій підсвідомості? Які страхи там ховаються? Можливо, ті, про які ви і не підозрюєте, передають Патріоти України.

Тож, допоможемо вам зрозуміти, чого ви насправді боїтеся. Погляньте на зображення та зверніть увагу на перше, що впало у око.

Що ви бачите першим?

Якщо ви побачили метелика

Ви боїтеся зради, ймовірно, через те, що вас колись образили та відштовхнули. Метелики також можуть символізувати травматичну подію у вашому дитинстві.

Якщо ви побачили гусеницю

Ви коли-небудь чули про термін "фазмофобія"? Це нав'язливий страх привидів, лісовиків, домовиків, чортів та інших фантастичних істот. Якщо ви побачили гусеницю першою на малюнку, можливо, у вас є підсвідомий страх перед паранормальною братією. Ви внутрішньо панікуєте під час згадки про привидів, відьом тощо.

Ви побачили ніж

Ножі - символ загрози. Якщо ви побачили на малюнку його першим, ваш страх міг бути пов'язаний із зараженням якоюсь невиліковною хворобою. Всі ми боїмося хвороб і старості, але у вашому випадку страх настільки глибоко вкоренився у підсвідомості, що одна лише думка про це викликає жах. Більшість людей, які бачать ніж першим, або бояться якоїсь невиліковної хвороби, або раптової смерті без будь-якої причини чи пояснення. Вони схильні до іпохондричного розладу - стану, що виявляється в постійній напрузі через ризик захворіти, а також сприйнятті своїх звичайних почуттів як ненормальних і неприємних.

Ви побачили яблуко

Найбільше ви боїтеся смерті. Це може бути не таким великим відкриттям, оскільки ми всі її боїмося. Але щодо вас, можливо, тут йдеться про страх втрати близької людини. Цілком імовірно, що цей страх заснований на травматичному досвіді. Втрата когось у минулому могла залишити глибокий шрам у вашій підсвідомості.

Страх - це дивна, але важлива емоція, що пов’язана з нашим інстинктом виживання. Однак часто ми створюємо в своїй свідомості страхи, які далекі від ситуацій на грані життя і смерті. Вони перебільшені і зазвичай, сформовані у дитинстві. Першим кроком до подолання таких страхів є усвідомлення їх.

А ви це знали? Чому мудрі господині готують червоний борщ на старому салі

середа, 15 травень 2024, 19:20

Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...

А ви це знали? Навіщо при смаженні цибулі додавати соду та цукор

середа, 15 травень 2024, 18:14

Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...