Цей засіб кращий за будь-які освіжувачі! Як прибрати в туалеті неприємний запах

У туалеті запахи хоча явище й природне, але позбавитись їх бажано. Найперше потрібно дотримуватись чистоти. Регулярно треба мити стіни, підлогу, унітаз, позбавлятись іржі, передають Патріоти України.


Провітрювання — частина процесу. Якщо неприємний запах залишився, є спосіб його позбавитись за допомогою одного засобу.

Як це зробити

Спосіб дуже простий та дієвий. Візьміть баночку та насипте в неї каву. Найкраще, якщо вона буде мелена. Поставте ємність в туалетній кімнаті.

Можете підійти до цієї справи творчо. Баночку можна декорувати. Таким чином, вона буде і прикрашати приміщення, і одночасно виконувати роль освіжувача повітря. Не закривайте її кришкою.

Наступний крок. Заваріть чашку каву та вилийте її в унітаз. Дайте трохи постояти та злийте воду. Кава нейтралізує запахи. Після цього навіть побутова хімія не знадобиться.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...