Ці доступні інгредієнти приберуть неприємний запах на кухні - їх лише три

Попри те, що ваша кухонна витяжка працює бездоганно, вона не здатна позбавити неприємних запахів на 100%. Це особливо важливо, якщо щось пригоріло під час приготування, передають Патріоти України.

Важливо знати про три ефективні способи, які допоможуть усунути цю проблему. Як пише pixelinform, позбутися неприємного запаху і подарувати приємний аромат кімнаті можуть три інгредієнти.

Сода

Після готування багато хто бере будь-яку ємність і засипає туди звичайну соду. Всього через годину порошок з легкістю вбере будь-які неприємні запахи в кімнаті.

Цитрусова шкірка

Для збереження корисних властивостей харчових відходів їх можна засушити. Після цього достатньо помістити шкірку в киплячу воду і варити протягом 5-10 хвилин. Кухня наповниться приємним запахом фруктів.

Кава

Просто заваріть чашку кави. Це не тільки допоможе вам підбадьоритися, а й зробить запах на кухні приємним. Аналогічний ефект має і обсмажування кавових зерен.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...