Ці два інгредієнти очистять ваш унітаз краще, ніж відбілювач - найпростіша хитрість

Для підтримки ідеальної гігієни потрібно стежити за чистотою ванної кімнати і туалету з використанням відповідних засобів, наприклад відбілювача, передають Патріоти України.

Однак більшість людей переоцінюють цей популярний мийний засіб: вони очікують, що він легко видалить весь бруд у туалеті, ідеально відбілить поверхню і додасть приємного блиску, але це не завжди так.

Ось тільки реальність виявляється зовсім іншою. Просто тому, що цей мийний засіб є недостатньо потужним для видалення вапняного нальоту в туалеті, пише santeplus. На щастя, є ефективний і натуральний засіб, здатний дати бажаний результат.

Як чистити унітаз до блиску

Існує саме натуральний очищувач, що складається всього з 2 інгредієнтів, які ідеально впораються із завданням: це оцет та харчова сода. Це рішення особливо підходить для очищення ваших туалетів, а також раковин, ванн та плитки.

Що потрібно робити:

  1. Спочатку посипте унітаз харчовою содою, а через 15 хвилин влийте оцет. Це спричинить хімічну реакцію, яка зруйнує стійкі відкладення вапняного нальоту.
  2. Залиште діяти ще на п’ятнадцять хвилин, потім потріть особливо брудні ділянки спеціальною щіткою і кілька разів спустіть воду.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...