Класичний рецепт омлету простий: узяти яйця, змішати з молоком, посолити й відправити на сковороду з розігрітою олією. Однак досвідчені кухарі давно готують страву по-іншому, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Виявляється, вони відмовилися від молока. І на те у професійних кулінарів є одразу дві вагомі причини.
По-перше, напій псує смак страви. Через нього яйця практично не відчуваються. Виходить щось схоже на пюре.
По-друге, молоко, всупереч розхожій думці, позбавляє частування ніжності. Через нього білок виходить більш жорстким і щільним. Тому краще використовувати вершкове масло. Його слід розтопити на сковорідці, а потім додати збиті яйця.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...