Класичний рецепт омлету простий: узяти яйця, змішати з молоком, посолити й відправити на сковороду з розігрітою олією. Однак досвідчені кухарі давно готують страву по-іншому, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Виявляється, вони відмовилися від молока. І на те у професійних кулінарів є одразу дві вагомі причини.
По-перше, напій псує смак страви. Через нього яйця практично не відчуваються. Виходить щось схоже на пюре.
По-друге, молоко, всупереч розхожій думці, позбавляє частування ніжності. Через нього білок виходить більш жорстким і щільним. Тому краще використовувати вершкове масло. Його слід розтопити на сковорідці, а потім додати збиті яйця.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...