Ці імена носять чоловіки, які після одруження перетворюються в жорстоких тиранів!

На початку відносин вони найромантичніші принци, але варто тільки одружитися, як перетворюються в жорстоких тиранів. Жінки, будьте обережні з власниками наступних чоловічих імен, передають Патріоти України.

Як часто відносини в парі залежать від імен коханих? Сумісність у коханні визначають не просто так, а щоб менше жінок потрапляло в пастку красивого флірту. Пам'ятайте, що власники наступних чоловічих імен в будь-який момент після одруження можуть перетворитися в страшних тиранів.

Марат

Марат нарцисичний і вважає себе авторитетом в сім'ї.

Мінливий до вподоби Марат не любить рутину, тому в тривалих відносинах обов'язково захоче експериментів. Чоловік з цим ім'ям таїть досить багато злоби і агресії, які може з часом почати вихлюпувати на улюблену дружину. Марат нарцисичний і вважає себе авторитетом в сім'ї, жіноча думка для нього — немов настирливий писк комара, на який так і хочеться махнути рукою. Носій цього імені доглядає красиво і з розмахом, обдаровує обраницю компліментами і презентами. Зате, узаконивши стосунки, Марат легко перевтілюється в вимогливого тирана.

Давид

Давид може опуститися і до того, щоб навмисно занижувати самооцінку дружини.

Попри те що ім'я давньоєврейського походження, Давид перекладається як "коханий", характер у чоловіка з роками все важчий, зовсім не як у подарунка долі. З'їдений ревнощами до дружини у якусь мить володар цього імені почне контролювати обраницю. Давид не бачить нічого небезпечного в тому, щоб бути завжди на зв'язку з дружиною, знати про всі її плани. І чим красивіше виявиться кохана чоловіка з цим ім'ям, тим сильніше Давид буде підозрювати кохану в невірності і зрадах. А це привід посилити над нею контроль, перевірки і навіть влаштовувати стеження. Тиран може навіть опуститися до того, щоб навмисно занижувати самооцінку дружини, аби та і в думках не допустила розставання з Давидом.

Рустам

Жінка, яка вийде заміж за Рустама, побачить різку зміну поведінки коханого після весілля.

"Велетень" Рустам буде ідеальним чоловіком в цукерково-букетний період. Він не шкодує для коханої ніяких грошей і не скупиться на нереалістичні фрази про вічне кохання, щастя і життя як в казці. Опинившись одруженою за Рустамом, жінка буде спостерігати різку зміну поведінки коханого. Тепер чоловік відчуває себе повноправним господарем в будинку, тому підкорятися проханням або вимогам дружини не стане. Навпаки, Рустам почне переробляти дружину під свої порядки, причому дуже строго і жорстоко. Тиранія володаря цього імені може початися вже як в перший тиждень сімейного життя, так і через кілька місяців. Але зміни відбудуться точно.

Родіон

Самовпевнений Родіон ніколи не відступиться від свого.

Самовпевнений і напористий за характером Родіон ніколи не відступиться від свого. Будь-якими способами чоловік готовий роздобути бажане, в тому числі і вподобану жінку. Тому на час залицянь носій цього імені буде ну просто ідеальним партнером: чуйний, добрий, щедрий і ласкавий. Але варто Родіону домогтися весілля з обраницею, він відразу зміниться, покаже справжнього себе. Чоловік-тиран не скупиться на образи і приниження дружини, буде карати її за промахи і поводитися часом навіть занадто домінантно під час близькості. Родіон постане перед дружиною як жорстокий, владний і авторитетний. Не підкорятися такому чоловікові шансів немає.

От у чому секрет! Як варити яйця, щоб шкарлупа знімалася за 5 секунд

неділя, 5 травень 2024, 7:13

Здавалося б, зварити яйця досить проста справа. Але іноді шкарлупа там прилипає, щоб знімається разом із білком. Щоб цього не було, просто запам’ятайте золоте правило господинь, передають Патріоти України. Яйця люблять контраст температур. Так, сирі яй...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...